@JestemPrzegrany boże jakiś ty żałosny anonku :( przytulić cię? Dac komplement czy jakoś inaczej dowartościować? Bo póki co widzę, że swoje ego budujesz na hejtowaniu ^^
@AnonimowyWykopowicz: xDDD ale sie zesrałeś, po prostu bawi mnie ten grubasek wonsacz, typowy wykopek wlasnie taki ( ͡°͜ʖ͡°) programista co w wolnych chwilach lutuje raspbery pi i wali pod to konia na elektrodzie xDDDD
boże jakiś ty żałosny anonku :( przytulić cię? Dac komplement czy jakoś inaczej dowartościować? Bo póki co widzę, że swoje ego budujesz na hejtowaniu ^^
@JestemPrzegrany wiesz co czymś innym jest stwierdzenie faktu a czymś innym domysły :) mnie już ludzie ocenili ze jestem gruba - niestety nie zgadli ^^ ocenili mnie na karyne próbując się dowartościować - mam nadzieję że chociaż lepiej się poczuli. Rozumiem że w twoim wieku jeszcze nie ma się zarostu, ale spokojnie może wszystko przed Tobą :)
@dorotka-wu: To był tylko taki przykład, szczerze mówiąc mam to w chooyu bo mirabelki som #!$%@? na głowe przede wszystkim i nawet jak by były 8/10 z wyglądu to nie rekompensuje.
Gruby wstawia zdjęcia do internetu, ma morde z potencjałem na dobrego mema to przecież nie jest zakazane żeby to skomentować sobie, a tu zaraz ataki w moją stronę xDDDD Co jest nie tak z wami ludzie?
@dorotka-wu: widać że gówno wiesz o goleniu się, maszynką elektryczną nie da się ogolić tak dobrze jak żyletką na gładko, jak bym sie już tak chciał bawić to bym sobie kupił maszynkę na żyletki właśnie albo brzytwę.
@dorotka-wu: Po maszynce elektrycznej nie jest sie gładkim wcale i trzeba poprawiać żyletką więc to głupota i nic nie daje, zwykły marketing rzymian, ja sie nie dam na brać na te sztuczki żeby zmarnować 500 ziko na maszynke która nic nie daje tak naprawde bo i tak musze kupić jednorazówki/żyletki żeby sie ogolić jak człowiek.
To nie jest żadna oszczędność, chyba jak sie jest mirabelką i sie chce mieć takie
@KevinMalone: xDDD zesrałeś sie, nie masz żadnych argumentów i ten mem frajerski nie pasuje absolutnie do kontekstu, nie stać cię na dłuższą wypowiedź bo by ci sie zwoje mózgowe wyprostowaly do reszty to wrzuciłeś niby śmieszny obrazek, gratuluje jesteś dzieciakiem z 50 IQ.
@proxion: truuuu prawdziwa twarz spierdoksa xDDDD
Ta twarz wyraża więcej niż tysiąc słów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dorotka-wu: xDDD ale
@flagrate192: xDDDD
Gruby wstawia zdjęcia do internetu, ma morde z potencjałem na dobrego mema to przecież nie jest zakazane żeby to skomentować sobie, a tu zaraz ataki w moją stronę xDDDD Co jest nie tak z wami ludzie?
To nie jest żadna oszczędność, chyba jak sie jest mirabelką i sie chce mieć takie
Komentarz usunięty przez autora