Cześć, Potrzebna mi jest prosta appka na android i ios do płatności przez gpay/apple pay/paypal Taka do parkowania :) Co mam na myśli: 1. Człowiek zajmuje miejsce postojowe 2. W appce wybiera czas parkowania, wpisuje numer rejestracyjny pojazdu i płaci - Po opłaceniu leci powiadomienie via e-mail/sms, że postój został opłacony i na jaki czas 3. Przed upływem tego czasu dostaje pusha z informacją, że czas mu się kończy i możliwością przedłużenia
I w sumie tylko tyle - prosta sprawa. Czy jest tu ktoś, kto podjąłby się tego tematu?
@TatoAktywny: a tak na serio to zrobię za 50k (90% zniżki w porównaniu z ofertą wyciora!) + koszty infrastruktury (azure, konto apple, serwis do sms, maili), w 3 miechy
@StretchyFrog: mam prosta aplikacje do zrobienia: jeden edit box z hintem szukaj i przycisk "szukaj" i ma znaleźć tę rzeczy wpisane w edit box w całym necie z linkiem do całości. Ile ?
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡°͜ʖ͡°)
Cześć,
Potrzebna mi jest prosta appka na android i ios do płatności przez gpay/apple pay/paypal
Taka do parkowania :)
Co mam na myśli:
1. Człowiek zajmuje miejsce postojowe
2. W appce wybiera czas parkowania, wpisuje numer rejestracyjny pojazdu i płaci
- Po opłaceniu leci powiadomienie via e-mail/sms, że postój został opłacony i na jaki czas
3. Przed upływem tego czasu dostaje pusha z informacją, że czas mu się kończy i możliwością przedłużenia
I w sumie tylko tyle - prosta sprawa. Czy jest tu ktoś, kto podjąłby się tego tematu?
@TatoAktywny: A masz 500.000 EUR? to za 8 miechów będzie gotowa.
Nie wiem czy tak łatwo będzie przebić skycasha