Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #przegryw Wiecie jaki jest z wami problem i waszą niską oceną, to że o siebie nie dbacie. Mam kolegę co ma włosy jak plastuś. On ma dziewczynę ale raz u mnie na domówce zaproponowałem żeby sobie jakoś te włosy ułożył pianką lub pastą do włosów. Momentalnie plus dwa do wyglądu. Dałem mu nawet resztę z 1/5 opakowania żeby sobie popróbował na chacie jal będzie szedł do sklepu itp. Po tygodniu pytam czy mu nie lepiej chodzić z włosami ułożonymi to ani razu nie użył bo mu się nie chciało. To jest 30s podczas porannej toalety a wyglądał sporo lepiej. Taki jest często wygląd przegrywów z "brzydką twarzą"
  • 5
  • Odpowiedz
@pawel0707: i oczekujesz, że typ będzie nosił żel na włosach? XD
Ty chyba jesteś niepoważny - do imprez czy do fotki ma to sens, ale nosić to codziennie, jeszcze w upale? XD
I niech jeszcze to nosi w pracy fizycznej XD

To niszczy włosy, skóra głowy się dusi, można dostać wysypki na głowie, a pot lejący się z głowy powoduje, że ma się odczucie jakby ptak na ciebie nasrał XD

Super
  • Odpowiedz
  • 0
@Zly_CzlowiekXD po pierwsze pastę nie żel do włosów co daje zupełnie inny efekt. Pasty do włosów mają w składzie filtry uv i składniki odżywiające skórę na głowie i cebulki włosów. Nie wywołuje to żadnych wysypek jest to produkt przetestowany dermatologicznie.

Tak drobna czynność którą trwa chwilę daje plus dosyć znaczący do wizerunku a ty mi piszesz że nie warto. Jak cię widzą tak cię ocenią. Poza tym to jest bardziej wygląd 5/10.
  • Odpowiedz
@pawel0707: to gość powinien stosować dobry szampon codziennie a nie pasty.
Chodzić do dobrego fryzjera i ma się dobry efekt bez past. I wygląd daje plusy tylko w handlu i jako przedstawiciel handlowy, bo np. takiemu informatykowi wygląd nic nie daje, bo liczy się efekt w pracy a nie wygląd.
  • Odpowiedz