Wpis z mikrobloga

Nikt cie tak nie wyleczy z lewactwa jak... lewactwo. Mam tego #!$%@? dość. Dzisiaj na twitterku jakaś drama, bo jakaś nastolatka rusza ustami a w tle leci piosenka, w której pada to magiczne zabronione słowo na N oznaczającego kraj w Afryce położony pomiędzy Czadem a Mali. Drama, bo laska użyła w tiktoku jakiejś #!$%@? nagranej wcześniej piosenki XD

Protesty BLM przelały u mnie czarę goryczy która wzbierała od wielu miesięcy. Nigdy nie byłem rasistą, nigdy. A teraz tak jak do osób czarnoskórych nic nie miałem, tak teraz nie mam nawet empatii, sympatii i innych patii.
Protesty LGBT w Polsce wywołały u mnie podobny skutek. Niechęć, czasem nawet wstręt do ludzi, do których nigdy wcześniej nic nie miałem.

Ha tfu.

#takaprawda #niepopularnaopinia
  • 10
@vieniasn: przecież mało kto #!$%@? się do normalnych ludzi, którzy przy okazji są gejami czy lesbijkami... cały "atak" idzie głównie w tych poprzebieranych, wymalowanych, w lateksach itp.

Jestem za tym, by pary homoseksualne w Polsce miały prawa zbliżone do heteroseksualnych (a więc współwłasność, dziedziczenie itp.), ale niektóre formy "protestów" są nieporozumieniem