Aktywne Wpisy
Sylvio19 +93
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
iErdo +301
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
Tag do obserwowania lub czarnolistowania --> #flagiswiatamirko
Trzydziesty drugi dzień konkursu na najlepszą flagę na świecie.
Arkusz Google do śledzenia wyników --> https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AaXDj9xTNQQzTZR1udr_aVwmDZVb_SWP2DQv1fN7wC8/edit?usp=sharing
Głosować można 48 godzin. Po tym czasie wynik zostaje zatwierdzony co do jednego głosu. Jeśli wystąpi remis - oddam swój własny głos na jedną z flag.
Runda trzecia.
Pojedynek numer 111: Kanada vs Watykan
KTÓRA FLAGA PODOBA CI SIĘ NAJBARDZIEJ?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Jako patrioci nie powinniśmy głosować na naszego okupanta xD
Jako patrioci powinniśmy głosować na biało-czerwone barwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora