Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak myślicie czy da radę znaleźć męża na tinder w wieku 30 lat, nie posiadając na koncie żadnych doświadczeń seksualnych? A może lepiej szukać tam relacji FwB albo ONS, żeby się odmulić i potem uniknąć obciachu przy ewentualnym kandydacie na męża?
Czy lepiej pozostać w samotności?
Sorka jeśli głupi wpis, ale z desperacji takie mam w głowie.

#tinder #samotnosc ♯depresja #glupota #starosc #smutnyzywot

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f398d45e3135a007e5a0c33
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[=.......................................] 3% (6zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: zaden facet nie bedzie mial bolu dupy o to, ze nie mialas doswiadczen seksualnych nawet w tym wieku, raczej to bedzie na +. Bardziej moze byc problem, zeby znalezc kogos kto na spokojnie do tematu podejdzie i cie wprowadzi wiec tym bardziej ons fwb odpadaja, bo z takim podejsciem sie mozesz czuc zraniona. Moja obecna byla w takiej samej sytuacji na 26lvlu i calosc zajela sporo czasu, bo na
  • Odpowiedz
ŁadnaMaciora: @somskia: Interesuję mnie zdanie mężczyzn,bo kobiety to tylko przygryźć potrafią. Z tego co wiem,to do tego doktoratu nie potrzeba.
@jegertilbake: Dzięki za kometa. Właśnie tego się obawiam, że każdy ucieknie bo nie będzie mu się chciało ze mną obtykać :(
@robertx: Nie musi być poważny, może być śmieszek.
@Aik-: To było akurat dobre :)
@Pralko-suszarka: To jesteś w lepszej
  • Odpowiedz
Jejku ? Naprawdę szukać relacji Fbw? Mężowi tez będziesz dawać doopy za sukienki, wizyty w kinie. Serio ? Szukać kogoś normalnego kto będzie zabiegał o twój czas ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@AnonimoweMirkoWyznania: akurat kwestia dziewictwa nie jest problemem bo marzeniem wielu mężczyzn jest mieć dziewice. Nigdy to nie świadczy o kimś źle wbrew temu co tu się wypisuje.
Niemniej jednak warto zadać sobie pytanie dlaczego do tej pory kogoś nie miałaś i zastanowić się czy ta cecha została już wyeliminowana
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania z perspektywy czasu mogę powiedzieć że rozwinalem się społecznie, dzięki aplikacjom randkowym ale emocjonalnie czuje ze mam mniejsze zaufanie do płci przeciwnej(które i tak już było rozsypane przez zdradzajaca ex) i takie zrezygnowanie.

Jeżeli zaczniesz wchodzić w krótkotrwałe relacje, oparte na seksie, myślę że w szybko poczujesz do siebie wstręt a już na pewno bardzo zobojetniejesz i nie nauczysz się szybko wykrywać fajny materiał na męża, a dziadostwo odrzucać.
  • Odpowiedz
OdległaObywatelka: Spokojnie możesz znaleźć na Tinderze kogoś do fwb. Ja tam np. szukam a taka sytuacja byłaby dla mnie idealna, bo też wcale nie jestem specjalnie doświadczony mimo już zaawansowanego wieku więc dziewczyny, która nie ma doświadczenia w życiu bym nie wyśmiał czy coś w tym stylu, tylko traktował na luzie i bez spiny, a jednocześnie samego urządzałby mnie fakt, że partnerka nie będzie jakoś rozczarowana. A sokoro ja tam jestem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: choroby akurat nie są wstydem. Jestem pewien że jakbyś znalazła kogoś tylko po to żeby stracić dziewictwo to i tak nie dałoby Ci tu ukojenia ostatecznie.
Rozumiem że samotność jest trudna zwłaszcza w tym wieku ale zapewniam Cię że dziewictwo nie jest żadnym problemem. Jeżeli to była chorobą jakas, to jeżeli wyleczyłas już to luz
  • Odpowiedz
OP: @TheOneWhoKnocks: Już sama nie wiem co robić... a jak mi z łóżka uciekać będą? :)
@OdległaObywatelka: Pewnie takiego mniej doświadczonego bym może tak się nie krępowała, ale skąd się dowiem to nie wiem...
@wykopkowa_swirka: Myślałam, że tu będą ludzie bardziej po mnie "jechać", a jest dobrze. Dostaję dobre rady póki co.
@JakTamCoTam: No lęki były, ale już jest lepiej.

Ten komentarz został
  • Odpowiedz