Aktywne Wpisy
mefju1 +989
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +265
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Jak myślicie czy da radę znaleźć męża na tinder w wieku 30 lat, nie posiadając na koncie żadnych doświadczeń seksualnych? A może lepiej szukać tam relacji FwB albo ONS, żeby się odmulić i potem uniknąć obciachu przy ewentualnym kandydacie na męża?
Czy lepiej pozostać w samotności?
Sorka jeśli głupi wpis, ale z desperacji takie mam w głowie.
#tinder #samotnosc ♯depresja #glupota #starosc #smutnyzywot
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f398d45e3135a007e5a0c33
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[=.......................................] 3% (6zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: ja mam 27 i brak doświadczeń seksualnych, czyli troszku mi brakuje do 30'stki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wykop też można kogoś znaleźć ( ͡º ͜ʖ͡º). PW
@jegertilbake: Dzięki za kometa. Właśnie tego się obawiam, że każdy ucieknie bo nie będzie mu się chciało ze mną obtykać :(
@robertx: Nie musi być poważny, może być śmieszek.
@Aik-: To było akurat dobre :)
@Pralko-suszarka: To jesteś w lepszej
Niemniej jednak warto zadać sobie pytanie dlaczego do tej pory kogoś nie miałaś i zastanowić się czy ta cecha została już wyeliminowana
Jeżeli zaczniesz wchodzić w krótkotrwałe relacje, oparte na seksie, myślę że w szybko poczujesz do siebie wstręt a już na pewno bardzo zobojetniejesz i nie nauczysz się szybko wykrywać fajny materiał na męża, a dziadostwo odrzucać.
@JakTamCoTam: No może jest marzeniem, ale raczej nie taka stara dziewica, plus każdemu trzeba się tłumaczyć czemu:(
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem że samotność jest trudna zwłaszcza w tym wieku ale zapewniam Cię że dziewictwo nie jest żadnym problemem. Jeżeli to była chorobą jakas, to jeżeli wyleczyłas już to luz
@OdległaObywatelka: Pewnie takiego mniej doświadczonego bym może tak się nie krępowała, ale skąd się dowiem to nie wiem...
@wykopkowa_swirka: Myślałam, że tu będą ludzie bardziej po mnie "jechać", a jest dobrze. Dostaję dobre rady póki co.
@JakTamCoTam: No lęki były, ale już jest lepiej.
Ten komentarz został