Wpis z mikrobloga

Na c--j ja żyja? Właśnie wróciłem z przejażdżki rowerem i ten widok szczęśliwych par - młodych, starych; rodziny z dziećmi, co chwilę zapach grilla i dźwięki roześmianych i zadowolonych ludzi a ja zawsze k---a sam ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co gorsza bez szansy na zmianę na lepsze. Zjadłem lekką kolację, za chwilę prysznic i spać, bo jutro na 6 trza j---ć w gównorobocie. I tak do usranej śmierci, ja p------ę #przegryw
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prawiczek92: szczerze to lepiej już chyba siedzieć na chacie niż popierdywac na rowerze samemu każdego dnia nie dość że to wygląda dziwnie to jeszcze widok par chodzących ze sobą uśmiechniętych doprowadza cie do myśli samobójczych
  • Odpowiedz
@ChudyByk21: Niestety na karku prawie 30 lat a umiejętności nawiązywania kontaktów brak. W obecnej pracy jestem ponad 2 lata i dopiero gdzieś od pół roku mam względnie fajny kontakt z ekipą. W poznaniu jestem 3 rok i nikogo to nie poznałem na dłużej, ludzie się ze mną męczą, co widzę. Ja się męczę z ludźmi co oni widzą, więc kontakty się szybko urywają.
@prawiczek92: Zgadzam się, że lepsza
  • Odpowiedz
@Isilmo: No w tym roku kończę 30 i wciąż się oszukuję, że będzie lepiej (choć wiem, że nie ma na to szans). Z Magikiem czekam aż rodzice umrą, bo i tak mało radości ze mnie mieli, szkoda im jeszcze dowalać na starość.
@PanZwidlami: Mnóstwo ludzi jeździ samemu, szczerze to już raczej samodzielne chodzenie do kina czy restauracji wygląda dziwniej. Poza tym siedzenie ciągle w tych samych 4 ścianach
  • Odpowiedz
@JigglyJoe: Mirku mam tak samo jak Ty. Nie wiem, ale właśnie złapał mnie takie duży dół, niedawno (od początku sierpnia). Myślałem, że wychodzę na prostą a tutaj takie załamanie... Mam 28 lat, jeszcze niedawno miałem nadzieje na zmiany, siłe, ale im dalej w las tym gorzej :(. A jak u Ciebie z urlopem? Jak spędzasz?
  • Odpowiedz
@JigglyJoe na tinderze nie trzeba tylko r----ć, można poznać kogoś ciekawego, nawiązać nową znajomość, nigdy nie jest za późno, są ludzie co się dopiero w wieku 50 lat rozstawają bo znajdują kogoś z kim się lepiej dogadują, później zostaje tylko myślenie że się nie spróbowało
  • Odpowiedz
@majsterzpolski: Miałem 3 tygodnie w czerwcu/lipcu, tydzień spędziłem w domu prawie nigdzie nie wychodząc tylko ogarnąłem kwadrat (mycie, sprzątanie, jakiś mały remont) a potem gry, filmy i seriale, drugi tydzień byłem w domu rodzinnym i cały spędziłem na działce, bite 8 dni leżałem na hamaku, leżaku i w dmuchanym basenie pijąc p--o za piwem i tylko raz wyszedłem do sklepu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trzeci tydzień
  • Odpowiedz
@ChudyByk21: Szczerze nigdy nie miałem konta na tinderze/badoo/sympatii etc. O tyle ile z facetami coś tam jestem w stanie pogadać to z kobietami ni c---a, chyba że ze starymi lub brzydkimi. Chyba masz rację, trzeba będzie zaryzykować bo w sumie i tak został tylko samobój to czemu nie o-----ć czegoś przed zgonem?
  • Odpowiedz
@JigglyJoe
Jeśli mogę coś Ci poradzić jeśli chodzi o tindera. Jeśli nie jesteś przystojny, albo nie masz dobrych zdjęć.
Nie zakładaj tindera, serio. Można się tylko nie potrzebnie zdołować, mało jest tam hmm "normalnych" kobiet. Ciężko się przebić, duża konkurencja, ciężko doprowadzić do spotkania, na spotkaniu popełnisz błąd od razu out.
Mówiłeś że podchodzisz z Poznania to moze będzie lepiej, ja jestem z mniejszego miasta niż Poznań i jest słabo.
  • Odpowiedz
@JigglyJoe: mordo jak ja cie rozumiem, napiłbym się z tobą wódy żeby pogadać...nasza planeta jest taka piękna do zwiedzania, podróżowania, odkrywania ale tak naprawdę życie to jest takie dziwne, p----------e g---o że jak ktoś sobie nie poukłada w głowie to potem wszystko się j---e jak domek z kart, ja np. zawsze byłym cichym, spokojnym chłopaczkiem nie robiącym żadnych problemów w młodości, ale zawsze byłem takim cichym ołtsajderem nieśmiałym i to
  • Odpowiedz
@JigglyJoe z doświadczenia wiem że miłość przychodzi wtedy kiedy jej się nie spodziwasz.
Moja rada, przestań na nią czekać i o niej myśleć cały czas, zajmij się życiem, znajdź hobby, a sama przyjdzie jak się tego nie będziesz spodziewać.
Powodzenia i głowa do góry.
  • Odpowiedz