Aktywne Wpisy
ehhniestety +47
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
lechiffre_777 +242
Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
przejażdżka rowerem po mieście i nic tylko do trumny się kłaść
nie warto nigdzie samemu wychodzić
@prawiczek92: Zgadzam się, że lepsza
@PanZwidlami: Mnóstwo ludzi jeździ samemu, szczerze to już raczej samodzielne chodzenie do kina czy restauracji wygląda dziwniej. Poza tym siedzenie ciągle w tych samych 4 ścianach
Jeśli mogę coś Ci poradzić jeśli chodzi o tindera. Jeśli nie jesteś przystojny, albo nie masz dobrych zdjęć.
Nie zakładaj tindera, serio. Można się tylko nie potrzebnie zdołować, mało jest tam hmm "normalnych" kobiet. Ciężko się przebić, duża konkurencja, ciężko doprowadzić do spotkania, na spotkaniu popełnisz błąd od razu out.
Mówiłeś że podchodzisz z Poznania to moze będzie lepiej, ja jestem z mniejszego miasta niż Poznań i jest słabo.
Moja rada, przestań na nią czekać i o niej myśleć cały czas, zajmij się życiem, znajdź hobby, a sama przyjdzie jak się tego nie będziesz spodziewać.
Powodzenia i głowa do góry.