Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@fraciu: a niby jak to w cepik wbiją? A jak wyjdzie taki wałek przy byle kontroli drogowej to pewnie się z kary SKP nie wypłaci. Nikt nie będzie tak kombinował bo to jest nie warte świeczki
  • Odpowiedz
@Szczodry_Pazdzioch: Podjadę do mechanika niech zerknie co jest do roboty i tyle, w zeszłym roku też pojechałem 2 tygodnie wcześniej i nie popatrzyłem że dali mi na rok od dnia przeglądu. Jak zwykle lepiej jechać ostatniego dnia i jeszcze 2 tygodnie warunkowo w gratisie
  • Odpowiedz
  • 0
@jakubste ale nie wiem o co ci chodzi myślałem że o stukanie a tobie o jakieś daty chodzi xd normalnie dostaniesz przegląd na rok od dnia robienia przeglądu i tyle
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Wejszlo: możesz wskazać gdzie konkretnie się niny zmieniło? Bo robiłem przegląd miesiąc temu dwa tygodnie przed terminem i dostałem od daty badania
  • Odpowiedz
@jakubste: @solutio: podane przeze mnie terminy obejmują 10 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdzę, bo miało wejść do 30 dni, skończyłam tam pracować miesiąc przed wejściem zmian i już mam to gdzieś ile jest to faktycznie.

Edit: Internety mówią o 30 dniach przed. Można zadzwonić do jakiejś dużej stacji i zapytać się ile faktycznie bo nie zawsze internety mówią prawdę. Jednak na pewno taki
Wejszlo - @jakubste: @solutio: podane przeze mnie terminy obejmują 10 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)...

źródło: comment_1597581368srsSsOHW7Vbsm3bnM0zVc1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz