Wpis z mikrobloga

@Asymilat: Wydaje mi się tak. Na pewno więcej niż wtedy co kupiłeś. Jak gry z KK są teraz po 40-100 zł, gdzie w dniu premiery kosztowały 19.99. Tylko jak chcesz sprzedać to na pewno nie za 500-1000 zł.
  • Odpowiedz
@l1pka: To jeszcze gry z czasów, że zainstalujesz grę z tym cdkeyem. A sam swój cdkey rejestrowałem 2 razy na BN, bo zapomniałem hasła albo maila. Kontaktowałem się z supportem, robiłem zdjęcia gry + chyba dowodu osobistego. Wiem, głupota, ale był wtedy rok 2006.
  • Odpowiedz
@OmarBongo: panie. Ja taki przykład podałem, że gry co kosztowały 20 zł teraz kosztują 2 albo 3 razy więcej. Wiadomo też, że takie Heroes 3 za 20 zł chodzą po więcej dziś niż, jakaś niszowa gra z KK też za 20 zł. Taka platynowa kolekcja może kosztować 60 zł albo np 180 zł.
  • Odpowiedz
@Asymilat: jeśli mnie pytasz to ja nie wiem. Kiedyś szukałem Heroesów 3 Złotej Edycji na allegro z Kolekcji Klasyki i ceny są po 100 albo nawet więcej złotych. Na OLX i Fejsie się znajdzie taniej. Wiem, że Warcraft box swego czasu też dobrze stał, z tym, że jak ja wystawie grę za 2000 zł to nie znaczy, że ona jest tyle warta i aukcjami na allegro czy innych serwisach nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
@jield spoko nawet nie chce się obłowić ale ostatnio byłem u rodziców na strychu i znalazłem takie perełki więc komuś za parę geldow mogę wcisnąć
  • Odpowiedz