Wpis z mikrobloga

Mam pomysł jak rozwiązać sytuacje na #bialorus - może głupi może mądry, nie wiem

1. Wjechać na pełnej kurvie w te ich służby, strzelać do nich demokracją niczym Amerykanie i rozbroić pałujących zwyroli, postawić przed sąd etc itp
2. Wysłać tam #konfederacja aby założyli swój rząd wg własnych zasad, idealny łącznik między rządem Polski a krajem w 70% rosyjskojęzycznym, który nie może sobie teraz pozwolić na socjalizm
3. Posiniaczeni Białorusini: dobra, niech będzie ta konfederacja
4. Obecny ustrój PoPiS nie widzi przeszkód, zawsze to mniej konkurencji w wyborach. W końcu będziemy mogli w spokoju kraść. Oficjalne stanowisko polskiego rządu: niech jadą hehe, korwin i tak długo już nie pociągnie

5. Konfederacja wprowadza reformy i wolny rynek budując bogaty kraj, Białorusini jeżdżą lepszymi autami niż Polacy. Polski język jako urzędowy, każdy kto głosował na konfederacje w Polsce ma z automatu obywatelstwo białoruskie. Rubel białoruski droższy niż dolar, Polacy wyjeżdżają na Białoruś za pracą. Na swoje 120 urodziny Korwin otwiera kolejną elektrownię atomową, nazywa ją „Mikke” - tak samo jak marka znanych białoruskich samochodów zasilanych wodą. Stawiają niezniszczalny mur odgradzający od Rosji - „and russians gonna pay for it”.
5. Konfederacja zamyka mordę pozostałym partiom zmuszając je do przyjęcia podobnych reform u nas w Polsce, tworząc złote imperium Polsko-Białoruskie
7. Korwin: mówiłem #!$%@?, wszyscy się myliliście, żaden z was nie miał racji
8. Mamy realny wpływ na sytuację za wschodnią granicą Polski. Litwa zdobywa i oddaje nam Kaliningrad w prezencie, chcąc dołączyć do naszej unii. Rosja boi się coś zrobić bo Białoruś straszy ich atomem. Siejemy postrach w Europie.
9. placz_putina.mp3
10. Jako ostateczny cios przeciw Rosji zmieniamy nazwę słynnego przysmaku na „pierogi białoruskie” i zostaje on wpisany w tej wersji na listę unesco

#takbybylo #4konserwy #polityka #polska
uwielbiamnalesniki - Mam pomysł jak rozwiązać sytuacje na #bialorus - może głupi może...

źródło: comment_1597324321dV1bGRkzbIpZtjrW4JD2BB.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@Gon70: POLACY. ZBIERZMY GRUPĘ 300 POLAKÓW POD PARLAMENTEM NA BIAŁORUSI, W ŚRODKU TŁUMU PATUSY Z NOSZAMI ŻEBY PRZENIEŚĆ ŁUKASZENKĘ DO AUTA KTÓRE BĘDZIE STAŁO POD BRAMĄ PARLAMENTU. NIECH NA ZEWNĄTRZ CZEKA BARDZO DUŻO AUT ODPALONYCH Z KIEROWCAMI. POKOJOWO WCHODZIMY DO BUDYNKU IDZIEMY I NIE ZATRZYMUJEMY SIĘ. OTACZAMY OMONOWCÓW. POLAKI ZAKUWAJĄ BAĆKĘ I PRZYGOTOWUJĄ DO WYNIESIENIA. I WYCHODZIMY. ONI W ŚRODKU OSLANIANI. IDZIEMY WSZYSCY PRZED I ZA ZEBY NIKT NAS NIE ZATRZYMAŁ
  • Odpowiedz