Wpis z mikrobloga

Tym większa beka, że pytanie brzmiało mi jako Polakowi bliżej jest do Białorusi reprezentowanej przez... Like -to Łukaszenka a forum oczywiście Konfederacji xD

Te dzbany wolą więc nie mieć rynku na export i import, wolą nie mieć turystów z Białorusi i tam nie jeździć, wolą żeby nasi sąsiedzi byli latami trzymani na krótkiej smyczy (bardzo katolickie podejście), Otwarcie popierają fałszowanie wyborów i bicie ludzi na ulicy. No tak filozofia iks de w pełnej krasie.

Ktoś zna jakieś ugrupowanie mniej ułomne ale liberalne bo ja już chyba odpadam z tego szamba bo wstyd.

Kiedyś myślałem gdy Korwin zbierał po 4 procent że jego wyborcy to faktycznie ludzie ogarnięci, ale jak widzę to jednak są tk same Sebki mające się że husarzy xD

#bekazkonfederacji #konfederacja #bialorus
źródło: comment_1597301617sMRwaJsgSrcnPqSwDkeTlq.jpg
  • 24
@Ramamon dokladnie. Ja już nie nigdy na konfederacje - głosowałem bo wydawało się że są przeciw PiS ale jednak razem z PiSem wybrali Dudę teraz jakieś kocopoly pierdoła o Białorusi czuje że za 3 lata to spadają z rowerka i się żegnamy z tym tworem raz na zawsze :) później będą się nawzajem kłócić kogo to wina.

Te ich fb grupy to po prostu porażka zero myślenia i tych ludzi albo spuszczasz
e dzbany wolą więc nie mieć rynku na export i import,

@alienv: białoruś to jest malutki rynek, żadnego improtu czy eksportu nie bedzię, to tak jak byś się przejmował eksportem na litwe,

wolą nie mieć turystów z Białorusi

turyści z białorusi to biedacy, polska celuje w turystów z europy zachodniej/usa, to tak jak ktoś we francji przejmował się turystyką z polski xd

tam nie jeździć

oj byczq byłem na białorusi kilka
@tibia11112 za ideologie konfederacji jednak podziękuję serdecznie. Tam jedynie co to Mentzena szanuje gość mówi z sensem. Jednak szury ciągną w dół i później się ma 6 % i szczyci się że wzrosło im przez dwa lata 120k wyborców. Wynik Dudy będą gonić 40 lat o ile Korwina do szafki na buty schowają. IQ lvl banuta Doors pozdro.
@tibia11112 odwrócę pytanie:
Czy jest obecnie partia która szanuje i prawa i lewa stronę społeczeństwa oraz osoby o odmiennej orientacji wiznania itd po prostu razem ponad podziałami oraz dodatkowo co dla mnie jest najważniejsze szanuje bardziej własność obywateli, ich ciężko zarobione pieniądze niż własne matki?

Myślę że wiele jest takich ludzi co ma generalnie #!$%@? w to całe homokomando poprostu chce żyć pracować i zapewnić dobrobyt swojej rodzinie i chce żebym im