Aktywne Wpisy
Tu-mleko +11
#pokazmorde to ja, 38 lat.
Napiszcie co macie najgorszego, że low quality bait, że wieloryb, że dziwny kolor włosów i kolczyk jak u krowy, lecimy z inwektywami!
Napiszcie co macie najgorszego, że low quality bait, że wieloryb, że dziwny kolor włosów i kolczyk jak u krowy, lecimy z inwektywami!
Graner +17
Te dzbany wolą więc nie mieć rynku na export i import, wolą nie mieć turystów z Białorusi i tam nie jeździć, wolą żeby nasi sąsiedzi byli latami trzymani na krótkiej smyczy (bardzo katolickie podejście), Otwarcie popierają fałszowanie wyborów i bicie ludzi na ulicy. No tak filozofia iks de w pełnej krasie.
Ktoś zna jakieś ugrupowanie mniej ułomne ale liberalne bo ja już chyba odpadam z tego szamba bo wstyd.
Kiedyś myślałem gdy Korwin zbierał po 4 procent że jego wyborcy to faktycznie ludzie ogarnięci, ale jak widzę to jednak są tk same Sebki mające się że husarzy xD
#bekazkonfederacji #konfederacja #bialorus
Te ich fb grupy to po prostu porażka zero myślenia i tych ludzi albo spuszczasz
@alienv: białoruś to jest malutki rynek, żadnego improtu czy eksportu nie bedzię, to tak jak byś się przejmował eksportem na litwe,
turyści z białorusi to biedacy, polska celuje w turystów z europy zachodniej/usa, to tak jak ktoś we francji przejmował się turystyką z polski xd
oj byczq byłem na białorusi kilka
Czy jest obecnie partia która szanuje i prawa i lewa stronę społeczeństwa oraz osoby o odmiennej orientacji wiznania itd po prostu razem ponad podziałami oraz dodatkowo co dla mnie jest najważniejsze szanuje bardziej własność obywateli, ich ciężko zarobione pieniądze niż własne matki?
Myślę że wiele jest takich ludzi co ma generalnie #!$%@? w to całe homokomando poprostu chce żyć pracować i zapewnić dobrobyt swojej rodzinie i chce żebym im
Komentarz usunięty przez autora