Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Dzisiaj 90 urodziny obchodzi pan Jerzy Soros:
Filantrop, mecenas sztuki, przyjaciel Polski, pisarz, filozof, myśliciel, kreator, sprawca, organizator, reformator i wiele wiele innych...
Fundator Open Society Foundations i wielu innych fundacji na całym świecie, w tym Fundacji im. Stefana Batorego.
Wielki człowiek o wielu sercach.
150 lat panie Jerzy!!!
Polak Węgier dwa bratanki...
#neuropa #4konserwy #takaprawda #konfederacja #447 #bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #bekaznarodowcow #soros
Uff, myślałem, że nie zdarzę i nie będzie przelewu... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@szunis: ... wielki człowiek o czwartym sercu... xDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora