@Anon_daru: a potem płacz że musi emigrować do innego kraju i zarabiać połowe tego co w służbach, ci ludzie nie mają żadnego doświadczenia w niczym oprócz pałowania ludzi, jedyna robota na budowie xd sami się pozbawiają przyszłości i pewnie będą tego żałować xdd
@adams8452: nie żebym nie popierał odłączanie się od HOMO ale każdy dobrze widzi jak wyglądają te protesty i że to się nie uda, a oni wskakują na tonący statek i w razie porażki która jest nieunikniona władza najbardziej zemści się na tych którzy ją zdradzili
@adams8452: a potem płacz, że w Polsce bieda, bo dziadkowie się nie zbuntowali na czas i tkwiliśmy w komunie 50 lat (choć i tak przy biedakach z Rosji, to tu jest hajlajf).
Zresztą, o czym tu gadać z typkiem, który zakłada konto, robi jeden wpis "Cześć" rok temu, potem nic i po kilkunastu miesiącach nagle zaczyna wrzucać coś co godzinę, o dziwo tylko o Białorusi i tym, że nie powinna się
@KarmazynowyAstrofizyk: nie interesuje mnie życie piwniczaków z wykopu to tu nie wchodziłem przez 2 lata ale jak się zaczęła inba to chętnie uświadamiam innych ludzi jak wygląda sytuacja i że protestujący jak i białoruś jest w d00pie oraz że jest to w interesie polski a cały świat ma gdzie białoruś, piszę co 5 minut bo co 5 minut ktoś wrzuca wysrywy o niepodległej białorusi która jest mrzonką
@KarmazynowyAstrofizyk: to tak jak by mieć pretensję do aktywistów klimatycznych że nie chodzą na strajki blm, kazdy udziela sie tam gdzie mu sie podoba a mi się podoba publikowanie pod #bialorus ale rozumiem że wykopki bardziej wolą czytać swoje historie o nędznym zyciu bez dziewczyny w piwnicy na #przegryw xdd
że musi emigrować do innego kraju i zarabiać połowe tego co w służbach
@adams8452: myślę, że w Polsce zarobi więcej, niż w "służbach", nawet na budowie. I nikt nie będzie codziennie pluł na jego dzieci, ciął mu opon i wybijał szyb.
myślę, że w Polsce zarobi więcej, niż w "służbach", nawet na budowie.
@tomtom666: tylko na budowie zap^3rdalasz 200 godzin w miesiącu robisz na umowe zlecienie nie masz żadnych ulg i respektu, a w służbach ma chill i raz na 5 lat przez tydzień pałujesz ludzi, potem wszystko wraca do normy, to tak jak z wojskiem w polsce też by mogli pojechać do niemiec na budowe i zarabiac euro ale czy im
Wy macie świadomość, że jedynym skutkiem tego podatku 10% od nieruchomości, który lewica chce wprowadzić będzie automatyczny wzrost cen nieruchów o 10%? ( ͡°͜ʖ͡°)
#bialorus
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą, o czym tu gadać z typkiem, który zakłada konto, robi jeden wpis "Cześć" rok temu, potem nic i po kilkunastu miesiącach nagle zaczyna wrzucać coś co godzinę, o dziwo tylko o Białorusi i tym, że nie powinna się
@adams8452: myślę, że w Polsce zarobi więcej, niż w "służbach", nawet na budowie. I nikt nie będzie codziennie pluł na jego dzieci, ciął mu opon i wybijał szyb.
@tomtom666: tylko na budowie zap^3rdalasz 200 godzin w miesiącu robisz na umowe zlecienie nie masz żadnych ulg i respektu, a w służbach ma chill i raz na 5 lat przez tydzień pałujesz ludzi, potem wszystko wraca do normy, to tak jak z wojskiem w polsce też by mogli pojechać do niemiec na budowe i zarabiac euro ale czy im