Aktywne Wpisy
Caracas +597
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
bloodko +3
Cześć, pomóżcie oszacować cenę wykończenia mieszkania. Fachowiec wycenił na 48 tys wykończenie łazienki 5 metrów kwadratowych z płytkami do połowy wysokości pomieszczenia, położenie płytek na podłodze w pomieszczeniu gospodarczym 3 metry kwadratowe, malowanie całości mieszkania 57 metrów oraz drobne prace typu przeniesienie kilku gniazdek, kanał pod tv. Bez podłóg, drzwi i kuchni. Myślicie że to dobra cena? Mi się wydaje sporo. #warszawa #remontujzwykopem #nieruchomosci #budownictwo
- Wstajesz zawsze wyspany.
- Cały plan dnia wypełniony aktywnościami, bo wiesz, że będziesz miał siłę i energię, a nie jak wracasz #!$%@? z roboty.
- Masz czas i chęci na przygotowanie pysznego i zdrowego śniadania.
- Jak przychodzisz z roboty zmęczony to nic wielkiego, bo i tak zaraz idziesz spać.
- Masz czas #!$%@?ć się elegancko przed wyjściem, tonik, kremy na mordę i do rąk, żelik na włosy, a nie wszystko w biegu, więc rano najczęściej włosy grzebienien i to cała pielęgnacja.
- Jeśli musisz coś załatwić w urzędach to bez problemu, bo wszystko otwarte.
- Mniejsze parcie na piwerko po robocie.
- Jeśli jezdzisz busem, to z płodnymi julkami a nie ukraińcami, wdychając zapach kartofli, cebuli i tanich szlugów.
- Większy luz w robocie (przynajmniej u mnie).
A z minusów to co
- W robocię gorąco w opór (przynajmniej u mnie).
- Nie masz czasu spotykać się ze znajomymi/dupami, ale ja nie mam ani tego ani tego, więc mnie nie dotyczy.
Jak sobie pomyślę, że od przyszłego tygodnia znów pobudka o 4.30 i powrót po 14, zmęczony, śpiący, walcząc tylko o to, żeby nie #!$%@?ć się przed kompem, marnując cały dzień, to mam ochotę strzelić sobie w łeb z dzidy laserowej.
#przegryw #praca #wychodzimyzprzegrywu
Musiałbym wstawać chyba o 6 rano żeby mieć porównywalnie tyle czasu wolnego przed popołudniową zmianą ile mam wracając o 15 z pracy.