#orange #swiatlowod #oraneekspert Witam ogólnie beka z Orange.. Dzwonię tydzień temu o to czy mam możliwość podłączenia światłowodu..dostaje info że tak..monter przyjedzie założy usługę podpisać umowę i będzie git.. przyjechał monter okazało się że na słupach jest problem. Zgłosi innym technikom żeby naprawili..dwa dni później info od Orange że technik przyjedzie zamontować usługę w sobotę..w sobotę ani widu ani słychu zero info od Orange jak i technika..dzisiaj dzwonię na infolinię a tam się okazało że dopiero 18 września podłączą bo infrastruktura nie jest podpięta pod dom..mimo że sąsiad 100metrow dalej ma już internet a do mnie idzie stary kabel od słupa na którym jest skrzynka z światłowodem slup znajduje się w pobliżu 50 metrów od niego domu.. z tego słupa kabel idzie do mnie i do drugiego sąsiada tylko...nie wiem czy śmiać się czy płakać z Orange to zawsze problemy..
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#swiatlowod
#oraneekspert
Witam ogólnie beka z Orange..
Dzwonię tydzień temu o to czy mam możliwość podłączenia światłowodu..dostaje info że tak..monter przyjedzie założy usługę podpisać umowę i będzie git.. przyjechał monter okazało się że na słupach jest problem. Zgłosi innym technikom żeby naprawili..dwa dni później info od Orange że technik przyjedzie zamontować usługę w sobotę..w sobotę ani widu ani słychu zero info od Orange jak i technika..dzisiaj dzwonię na infolinię a tam się okazało że dopiero 18 września podłączą bo infrastruktura nie jest podpięta pod dom..mimo że sąsiad 100metrow dalej ma już internet a do mnie idzie stary kabel od słupa na którym jest skrzynka z światłowodem slup znajduje się w pobliżu 50 metrów od niego domu.. z tego słupa kabel idzie do mnie i do drugiego sąsiada tylko...nie wiem czy śmiać się czy płakać z Orange to zawsze problemy..