Wpis z mikrobloga

@Pociongowy: dostałem i oczywiście, mogę zapłacić tradycyjnym przelewem na podany numer konta. Ale zawsze do tej pory płaciłem poprzez płatności online albo blikiem i zastanawiam się, co się dzieje, że dziś nie mogę, czy problemu szukać w swojej przeglądarce, czy coś się dzieje na ich stronie.

Możesz wejść na swoje konto, w płatności, wpisać jakąś kwotę i kliknąć w "zapłać" a potem spróbować wybrać np. blika? Nie musisz płacić, chodzi mi
@Pociongowy: ok, ale mnie chodziło nie o płacenie za zakupy, a o zapłacenie allegro prowizji. Z apki w ogóle chyba nie ma takiej możliwości, przynajmniej ja jej nie widzę, wchodzę w "Moje Allegro", w zakładkę "konto", "bieżące saldo" i widzę owszem bieżące saldo. Podane tekstem, bez żadnych klikalnych pól, czy jakiejkolwiek możliwości uruchomienia płatności online, mogę jedynie się stamtąd wycofać.
@Pociongowy: jasne, ale jeśli siedzisz w tej chwili przy normalnym komputerze, czy możesz wejść na stronę allegro, w "Moje konto", Rachunki/Rozliczenia z allegro, wpisać dajmy na to 1zł, i kliknąć "zapłać"? Powinieneś przejść do strony pokazanej przeze mnie w pierwszym poście i chodzi mi o sprawdzenie, czy jeśli wybierzesz blika, dostaniesz okno, w które możesz wpisać kod BLIK
@Setral: niestety, to samo jest. Sprawdziłem z innego komputera i nawet z komórki (ze strony www) i dokładnie ten sam objaw. Więc coś chyba na moim koncie jest nie tak.