Aktywne Wpisy
lronman +910
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Mariaci +68
Czy ja dobrze rozumiem,że babka, która
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
2. W dokumentach ma płeć męską.
3. Nawet zarost nosi jak facet
Wyborcza domaga się wsadzenia go do żeńskiego aresztu.
Widzę, że lewica w Polsce postanowiła ściągać tu upośledzenie z Zachodu, mówiące, że płeć to sam sobie każdy wybiera i może sobie zmieniać co 5 minut XD
Dobrze, że typ nie identyfikuje się jako pięciolatek, bo wtedy mógłby całkiem kraść, mordować i gwałci, a lewica domagałaby się jego uniewinnienia, bo jak to pięcioletnie dziecko do więzienia wsadzać XDDD
#heheszki #bekazlewactwa #patologiazewsi #rakcontent #pasjonaciubogiegozartu #polityka
@Strzelec_Kurpiowski: #!$%@? nie dawaj im pomysłów xD
A ja w sumie mam 10 gowniakow i prosze moje 5k+
@Mortadelajestkluczem: kobiety stoją niżej w hierarchii ważności lewicy niż zaburzeni zboczeńcy, więc muszą się one dostosować do nowego wspaniałego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pawery1: tyle, że wtedy państwo całkiem by się zbłaźniło do końca.
@mirek63479: XDDDD typie, nawet nie wiesz jak ja bym chciał, żeby mi za wyśmiewanie lewicy płacili. Bym wtedy przebił programistów 15k zarobkami XD
Bo co, boisz się, że szersza opinia publiczna zobaczy to upośledzenie?
@Strzelec_Kurpiowski: Kiedy nadejdzie dzień gdy prawica zrozumie różnicę między transpłciowością, a takimi urojeniami?
@SquirrelsCanFly: przecież to i to są urojenia XD
Typ co parę dni czy tygodni zmienia zdanie.
@geuze: zasadniczo, to ten typ jest idealnym wrogiem pod potrzeby PiSu XD
Agresywny typ z pobiciem na koncie faceta z fundacji pro-life, podający się za kobietę i skaczący po pomnikach z tęczą XD
W sam raz pod materiał w wiadomościach XD
-siedzisz w pierdlu z najgorszymi patusami
-jesteś bity/molestowany/gwałcony
-tylko dlatego że tak jak oni masz penisa -gdybyś miał cipkę siedziałbyś z laskami
Zdaję sobie sprawę że kobiece więzienia to też nie przelewki, ale nie oszukujmy się - to nie jest ten sam kaliber kary.
To ciekawe jak nagle lewaki zaczely przedstawiac aresztowanych mezczyzn jako jakies bestie, ktore niewiadomo co zrobia. Tak wlasnie walczy ze stygmatyzacja i wykluczeniem spolecznym nasza polska lewica.
@SquirrelsCanFly: kiedy lewica zrozumie, że to że ktoś się CZUJE w jakis sposób nie tworzy wokół niego takiej rzeczywistości?
Poza tym gość ewidentnie trolluje, a pelikany z lewicy mu przyklaskują (-‸ლ)