Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +581
Kiedyś jakiś ziomek tutaj na wykopie zrobił taki skrypt na omegle, co laczyl dwoch typow i ze soba gadali i wstawial to tutaj. No i jak bylem na studiach pare lat temu (chyba z 6 lat temu) to zrobilem podobny skrypt i zapisywalem te rozmowy xD
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Utylizejszyn +17
Dzisiaj usłyszałem, że jak zacznę uprawiać jakąś aktywność fizyczną to przejdzie mi #depresja.
Uwielbiam takie rady. Psychoterapia, piguły i praca codziennie nad sobą, żeby się nie #!$%@?ć nie daje za dużo, ale idź pobiegaj to ci przejdzie.
#!$%@? mnie to. Rozumiem, że w świecie sportu nie istnieje depresja? Ludzie nie rozumieją tej choroby nadal.
Uwielbiam takie rady. Psychoterapia, piguły i praca codziennie nad sobą, żeby się nie #!$%@?ć nie daje za dużo, ale idź pobiegaj to ci przejdzie.
#!$%@? mnie to. Rozumiem, że w świecie sportu nie istnieje depresja? Ludzie nie rozumieją tej choroby nadal.
Idę za niedługo pierwszy raz wyjść z dziewczyną, z którą mi się super pisze, stres mnie zżera niesamowity już. Trzymajcie za mnie kciuki xD