Jak tam boidupy? W kwietniu jak chodziłam bez maseczki to pod wpisem było 500 komentarzy jak tak mogę, ze narażam innych blabla xddd Wiecie co? Nadal jeżdżę bez maseczki i chodzę do sklepów bez maseczki. Ale widzę, ze debile z wykopu potrzebują kilku miesięcy zeby pójść po rozum do głowy. Zawsze jestem przed wami, powiem cos a wy z opóźnieniem kilku miesięcy widzicie ze miałam racje i zaczynacie gadać tak samo jak ja xd Już nie kupujecie maseczek? Jakieś ffp3 najlepsze, tak znawcy? Ile macie w zapasie- 100, 200? XDD A jak zapasy makaronu i ryżu? Już macie lamusy? XD #bekazwykopkow #koronawirus #koronadebile #warszawa #pozdrawiam
@hesoyamaezakmi: @Kefaveli: działa za każdym razem i to jest megaproste. Trzeba albo ruszyć w koronę albo w PiS albo w przegrywow i już są gorące, pełna atencja. Tez to lubię xD
W kwietniu jak chodziłam bez maseczki to pod wpisem było 500 komentarzy jak tak mogę, ze narażam innych blabla xddd
Wiecie co? Nadal jeżdżę bez maseczki i chodzę do sklepów bez maseczki.
Ale widzę, ze debile z wykopu potrzebują kilku miesięcy zeby pójść po rozum do głowy. Zawsze jestem przed wami, powiem cos a wy z opóźnieniem kilku miesięcy widzicie ze miałam racje i zaczynacie gadać tak samo jak ja xd
Już nie kupujecie maseczek? Jakieś ffp3 najlepsze, tak znawcy? Ile macie w zapasie- 100, 200? XDD A jak zapasy makaronu i ryżu? Już macie lamusy? XD
#bekazwykopkow #koronawirus #koronadebile #warszawa #pozdrawiam
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzeba albo ruszyć w koronę albo w PiS albo w przegrywow i już są gorące, pełna atencja.
Tez to lubię xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@crazykokos zajebiscie, dzieki
Komentarz usunięty przez moderatora