Wpis z mikrobloga

Używał ktoś Strava live segments z zegarkiem Garmina? Czy jeśli mam ten segment zapisany na nim i znajdę się na początku segmentu podczas treningu to powinno mi go automatycznie wyświetlić na ekranie?
#strava #garmin
  • 9
@Quben: tak powinien sikor zawibrowac i na ekranie powinny sie wyswietlic dane, plus tarcza z informacjami dystans/pr/kom segmentu. A po zakonczeniu segmentu podsumowanie.

Ogolnie bardzo #!$%@? i przeszkadzajace przy bieganiu ¯\_(ツ)_/¯
@pernikovy_tatko: Mam strave premium i model się zgadza. Wczoraj jeździłem i mi nie wyskoczyło nic. Z tym że zgrały mi się tylko popularne segmenty a nie te które chciałem i chyba nie najechałem na żaden. Właśnie udało mi się zgrać te "zagwiazdkowane" po których jeżdżę i będę znowu próbował.
@PurpleHaze: Ja chcę używać na rowerze. Zegarek przypnę na kierownicę i przy interwałach na podjeździe będę miał dodatkowa motywację ( ͡ ͜ʖ ͡)
A tętno z czujnika na klatce.
@juhas99: Czyli jak uruchomię jazdę na rowerze to nie wyświetli? Przecież będąc poza treningiem i nie mając włączonego GPS też nie wyświetli bo skąd będzie wiedział że znajduje się w miejscu segmentu?
@juhas99: Chyba że masz na myśli te treningi utworzone w Garmin connect? Jeszcze takie pytanie co jeśli mam segment podczas przejazdu przez inny większy segment?