Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +5
W sypialni na P
iErdo +8
Uważam, że cartridge z Nintendo to obecnie najlepsze, co spotkało gry i Panie Bożu proszu niech Nintendo Zachowa to w Switchu 2. Kurde, masz masę gier przy sobie, chcesz zagrać w coś innego? Śmiało. Zmień kartę. Zajmują mało miejsca, możesz je trzymać nawet w portfelu. Byłoby super jakby w przyszłości Update był zapisywany też na karcie. JA wiem, mamy szybki internet, ale zawsze będę bronił fizycznego posiadania gier, bo jest to mega.
Chce zmienić na nowsze bo zbliżają się niedługo duże wydatki w moim ISiku, nic poważnego, ot eksploatacja ale jak już mam pakować kasę w auto to wolę to robić w młodsze. I tak już dosyć w niego wpakowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Często robię trasy po około 300-400 km i potrzebuje coś co by się nadawało do tego.
Budżet to około 10tys. Macie jakies konkretne typy?
Myślałem nad jakimś Focusem, KIA, alfa 159 1.9 JTD, avensis. Nie musi być piękne, ma jeździć.
#motoryzacja
Benzynki 1.8 od 110km do 130km są ok i lubią gaz.
Z dieslami to rożnie.
Za 10k kupisz zajebisty egzemplarz nawet bez rdzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż akurat trójka nie rdzewieje jakoś mocno.
A do przeprowadzki idealny.
Chociaż ciężko mi się nim jechało, wręcz nieprzyjemnie jak przesiadłem się ze zwinnego IS200 do takiego klocka z napędem na przód. Ale nastawiam się że tak będzie w każdym