Aktywne Wpisy
TfarukBartus +203
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +122
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
Ja przerabiać nie będę, a chciałbym v2. Nie za wszelką cenę, ale jakby się okazało, że mogę 1:1 (albo z niewielką dopłatą) wymienić na nowego v2, to było by super.
Wreszcie można zrobić backup wysp w #animalcrossing, więc zacząłem brać wymianę pod uwagę :)
#nintendoswitch
Bedziesz mial przekroj.
Nie zapomnij o numerze seryjnym na fotce ¯\_(ツ)_/¯
https://www.olx.pl/oferta/jak-nowa-konsola-nintendo-switch-neon-wyprzedaz-kolekcji-CID99-IDFSRZM.html#2ae2e86ada
V2 chodzi w takich cenach, bo nie ma możliwości przerobienia. Dziękuję, dobranoc.
@TazDingo Tak gwoli ścisłości, to aktualnie wszystkie Switche są do przerobienia. Różnica jest taka, że wszesne v1 przerabia się łatwo i przyjemnie, a do pozostałych trzeba modchipa (SX Core lub SX Lite), a więc trzeba rozbierać konsolę i lutować.