Wpis z mikrobloga

@Geno: telefon do kumpla, podał mi blika :) uratował mi dupę, oczywiście probowalem wyplacic w bankomatu, auto zostawilem przy stacji na widoku sprzedawcy, ale tam tez fiaskiem moje starania sie okazaly... pozniej telefon do kolegi i sie udalo ;)
  • Odpowiedz
@Geno: ja dziś rano próbowałam zapłacić za zakupy online, najpierw przez PayU - transakcja anulowana, potem przez Apple Pay - transakcja odrzucona. Zwykłym przelewem - poszło. Postanowiłam wiec wypłacić kasę z bankomatu, żeby mieć jakieś pieniądze przy dupie - przekroczyłeś limit... ciekawe jakim cudem. Także dziś chyba nici z zakupów.
  • Odpowiedz
Ten bank ogolnie schodzi na psy... ostatnio nie moglem z konta na konto zrobic szybkiego przelewu bo nest bank sie zesral...
  • Odpowiedz
@Geno: rowniez zaczynam rozważać zmianę banku. O ile jeszcze rok temu wszystko hulalo tak teraz coraz więcej błędów, każda aktualizacji appki to jakaś porażka no i sytuacje jak ta, ze nie możesz własnych pieniędzy wypłacić, a oni nawet nią raczą Cię poinformować o niedogodnościach... to już przegięcie.
  • Odpowiedz