Ilekroć pojawia mi się w proponowanych filmik od Stopchama, wchodzę sobie go obejrzeć, że może tym razem przysłowiowy uj mnie nie strzeli. Ale za każdym razem jest to samo.
Śmiejemy się z ruskich, czy ukraińców, że u nich patologia na drogach. Jaka jest prawda? Że to samo się dzieje u nas, tylko lepiej śmiać się ze wschodu, a zachód jojczy się z nas. Tak to jest w tej naszej pięknej Europie. Najgorsze jest to, że 70% filmików jest albo wymuszanych (bo wyślę sobie rikord vidio na stopchama i będę fajny), albo totalnie bezsensownych, gdzie wystarczy zwolnić i kogoś wpuścić, albo ktoś chce zmienić pas i sygnalizuje to, po czym wjeżdża w lukę, ale ktoś za nim zaczyna trąbić i drzeć ryja, bo "mu się #!$%@?ł". Powinni robić jakieś testy, czy ktoś faktycznie psychicznie nadaje się na kierowcę.
@aktywnymaz ja juz przestalem ogladac bo wystarczy ze widze to na zywo na drodze, mam do pracy 100km droga krajową. To co sie wyprawia to jest nie do opisania, ja chyba jestem za tepy bo nie rozumiem niektórych ludzi. Jak mozna wyprzedzac np. Pod gorke gdzie ni #!$%@? nic nie widzisz i nie wiesz czy ktos jedzie z naprzeciwka czy nie, toz to jak z rosyjska ruletką. Szczerze nie bylo jeszcze
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡°͜ʖ͡°)
Ale za każdym razem jest to samo.
Śmiejemy się z ruskich, czy ukraińców, że u nich patologia na drogach.
Jaka jest prawda? Że to samo się dzieje u nas, tylko lepiej śmiać się ze wschodu, a zachód jojczy się z nas. Tak to jest w tej naszej pięknej Europie.
Najgorsze jest to, że 70% filmików jest albo wymuszanych (bo wyślę sobie rikord vidio na stopchama i będę fajny), albo totalnie bezsensownych, gdzie wystarczy zwolnić i kogoś wpuścić, albo ktoś chce zmienić pas i sygnalizuje to, po czym wjeżdża w lukę, ale ktoś za nim zaczyna trąbić i drzeć ryja, bo "mu się #!$%@?ł".
Powinni robić jakieś testy, czy ktoś faktycznie psychicznie nadaje się na kierowcę.
#polskiedrogi #stopcham #wideorejestrator
jak mam wybór kasować i naprawiać nie za swoje to odruchowo hamuje bo szkoda czasów, nerwów itp
@smolek66: Najpierw wymyśl w jaki sposób taki test przeprowadzić