Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Defender: klawiatura bezprzewodowa + kodi, nie ma znaczenia czy to Windows czy linux, obsługujesz tylko kodi na strzałkach klawki xD kwestia pluginow do kodi i to wszystko
  • Odpowiedz
klawiatura bezprzewodowa + kodi

@n1cod3: Właśnie wersja Kodi nie znajdowała klawiatury. Musiałem podłączyć najtańszą przewodową Nie, nie nie i jeszcze raz nie.
  • Odpowiedz
ale po co klawiatura bezprzewodowa?

@archi3: ale zrozumcie, że nie chcę Linuxa, Rpi itp fikołków. Pytam wprost o tani, używany poleasingowy terminal PC, którym postawię Windowsa, a potem Kodi. Nie chcę żadnego Linuxa.
  • Odpowiedz
@Defender:
windows zje ci 80% zasobow terminala. bylem przerabialem. KODI na CoreElec chodzi mega stabilinie, wszystko jest dostepne z poziomu KODI.
A instalacja? Skopiowanie plikow na windowsie na USB/karte SD i tyle.

i tez jestem windowsiazem (pracuje dla wielokrotnego gold MS)
  • Odpowiedz
@Defender: tani terminal (ponieważ był projektowany do wyświetlania zdalnego pulpitu z tabelkami exela) będzie miał słaby lub bardzo słaby procesor (1.6-2GHz i 2 core to raczej maks co można się spodziewać, z małym cache, i low-power), i szczątkową kartę graficzną, która w zerowym stopniu będzie wspomagała dekodowanie materiałów HD/4K w współczesnych kodekach. W efekcie fullHD może się w niektóych filmach ciąć, nie mówiąc o czymś lepszym, czy netflixie...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Defender: napisz do czego jeszcze ma być ten komputer jeśli chcesz kupić po taniosci. Jeśli tylko do filmów, netflixa itp to kupowanie pod to kompa jest strata czasu i pieniędzy. Ale idź odkrywac koło na nowo
  • Odpowiedz