Aktywne Wpisy
kotka-a +8
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
Oltwk93 +30
#nieruchomosci
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Ktoś zawiesił flagę z tęczą na pomniku bohatera książki fantasy wiec przyjechał premier i położył świeczkę żeby nie urazić panabuka XD Dobrze że nie nikt nie rozwalił tego pomnika, bo Morawiecki musiałby iść na klęczkach do Watykanu w ramach pokuty.
#bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpisu #neuropa #4konserwy #lgbt #polityka
Komentarz usunięty przez autora
uf zawsze warto sobie przypomnieć, że ateusze są jeszcze gorsi niż katole.
niezależnie od tego w co tam sobie wierzysz, historyczny Jezus istniał, a Biblia nie jest książką fantasy
@AliShaheedMuhammad: Wiem.
jest, ludzie tam są wskrzeszani, chodzą po wodzie, dokonują magicznych sztuczek i się teleportują
No z tym, że niekoniecznie. Nawet jeśli taki człowiek istniał to nic nie zmienia w kwestii przynależności gatunkowej tej powieści. Gdyby Sienkiewicz pisał o laserowych dzidach pod Grunwaldem to byłaby to powieść historyczna?
@Antyradek: Biblia nie jest uznawana za źródło historyczne i jest pełna historycznych bzdur jak potop, rzeź niewiniątek czy spis powszechny w Jerozolimie. To nie jest książka historyczna, myślałem że w 2020 nawet największe debile to wiedzą, widzę że jednak nie do końca.