Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +263
Witam Mirki, mija tydzień odkąd załadowałem sie w #kryptowaluty za 22 tysiące złotych (kupiłem 1.5 ethereum po kursie 3672$)
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Kopyto96 +13
Nigdy już nie będę umiał wejść w związek. 27 lvl, 6,5 roku z jedną, za którą oddałbym wszystko. A na końcu zostałem potraktowany jak odpad. Dziewczyna wróciła do rodziców, siedzi z nimi cały czas. Wiejska, rolnicza rodzina, nigdy nie chcieli córki puszczać za daleko. Chyba jej zawsze wpajali, że jesteśmy z dwóch innych światów, choć wszyscy znajomi dookoła mówili nam, jak jesteśmy świetnie dopasowani i wylądamy jak najlepsi przyjaciele, że jesteśmy jak
Konsola jest mi potrzebna, by móc w końcu pograć w Wiedźmina 3, GTA5 i Cyberpunka 2077 i może jeszcze jakieś wyścigi.
Nie interesują mnie żadne płatne subskrypcje itd. (chyba że ktoś poda przekonywające argumenty).
1. Czy takie oferty z allegro są w porządku? Jeśli nie są - to które oferty polecacie?
2. Czy bez subskrypcji można korzystać z jakiegoś xboksowego odpowiednika sklepu Steam?
3. Czy, skoro konsola nie posiada stacji dysków, można jakoś zainstalować na niej używane gry, które są do kupienia na płytach w secondhandach?
#xboxone #ps4 #kiciochpyta
2. PS Store i Marketplace normalnie działa bez subskrypcji, to tylko sklep.
3. Nie, All digital oznacza że tylko z neta możesz pobrać grę.
2.tak , zarówno na PS4 jak Xbox możesz kupować gry jak na steam abonament jest wymagany tylko do grania w gry online (na Xbox do każdej gry online, na PS4 tylko do płatnych gier online, te darmowe działają bez abonamentu na PS4)
3. Na wersji all digital nie zainstalujesz gier płytowych, jeżeli chcesz używki (co polecam) to kup wersję z napędem.
Lol, ale fanbojski wylew