Aktywne Wpisy

gdziemojimbuspiatka +759
Dobra mirki. Mógłby ktoś złapać kciuka za mnie? W wieku 36 lat będę dzisiaj bronił o 14:30 inżyniera #informatyka. Jak się uda na 5 to mimo problemów z depresja i pracy na półtorej etatu będzie dyplom z wyróżnieniem. Trochę #chwalesie trochę #cykamsie

lapko +231
Pracuję właśnie nad serią 50 polskich Pokemonów.
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony

Nie miałem zielonego pojęcia, czym jest Droga ku wieczności, nawet rozdzierając już z typowym dla siebie entuzjazmem paczkę od wydawcy. „O, fajnie, jakieś mniej znane superhero” – pomyślałem, gdy zobaczyłem grafikę i nazwiska na okładce. Czytanie o postaciach, których mój przeżarty popkulturą umysł jakimś cudem nie kojarzy, sprawia mi zwykle radochę, a autorzy albumu raczej nie zwykli do tej pory dawać ciała w takich klimatach. Problem w tym, że klimaty tym razem okazały się zupełnie rozbieżne z moimi naiwnymi oczekiwaniami. Rick Remender rzucił się na wykreowanie własnego, wyjątkowego świata i tak naprawdę trudno powiedzieć, czy mu to wyszło.
Recenzja komiksu Droga ku wieczności tom 1. Bóg Szeptów
#komiks #komiksy #nerdheim
Właśnie zastanawiam się nad zakupem tej pozycji, ale też nad "Strażnicy Masery" (od razu dwa tomy) bądź coś od Jodorowskiego.
Nie mogę się zdecydować co najpierw zamowić. Wszystkich na raz nie kupię bo budżet tego nie wytrzyma.