Aktywne Wpisy
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Umiecie grać na gitarze mirasy?
#worldofwarcraft
Poza tym nie do nas pretensje, tylko do Blizzarda, że tego do tej pory nie ukrócił. Kanał powinien być rozdzielony na /trade i
zgadzam się, ale nic na to nie poradzisz - dopóki nie pojawi się odgórny zakaz i rajdowanie będzie tak drogie, dopóty będziesz nas widział na /trade
c'est la vie ¯\_(ツ)_/¯
Więc jeżeli klient ma życzenie np. zrobić Freehold +20, to płaci 900k, dostaje inv i my czyścimy dla niego klucz, a on podziwia widoki (albo pomaga, zazwyczaj ludzie jednak cegiełkę dokładają). Na rajdy zabiera się kilka osób jednocześnie. Możesz do tego sobie dokupić np. armor-stacking, wtedy jeżeli jesteś np. rogalem, to wszyscy idziemy klasami noszącymi leather, żeby oddać ci gear.
Nasza gildia np. się nie reklamuje sama, tylko mamy ludzi na kilkunastu serwerach, którzy np. co minutę wysyłają reklamę na /trade. Do tego mamy arkusz w którym są widoczne dostępne klucze i dostępni ludzie. Osoba która nas reklamuje ma do niego dostęp i jest pośrednikiem, który ma sprzedać usługę. Jeżeli zdobędzie klienta, to daje znać na Discordzie, odpowiedni ludzie wbijają na odpowiednie postacie (w tym bankier, do którego trafia kasa) i wykonujemy usługę. Jeżeli wszystko zostało sfinalizowane jak należy, pośrednik dostaje - w zależności od tego ile sobie wynegocjował ;) - swoją działkę, np. 7% wartości transakcji. Czyli na ww. przykładzie, 900k * 0.07 =
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki, że martwisz się o mój stan zatrudnienia, ale mam pracę i nawet ją lubię. Nie widzę żadnego związku tutaj, ale zgaduję, że chciałbyś, żeby gildie wykładały z własnej kieszeni >3k € w formie tokenów na każdy tier?
Nie, dlaczego miałbym to robić? Boosty były sprzedawane od kiedy zacząłem grać początkiem TBC. Pojawienie się M+ (i CM w WoDzie) po prostu zadziałało jako bodziec do pojawienia się ogromnej ilości nowych grup, skutkiem czego jest obecny spam na /trade (który notabene służy - jak sama nazwa wskazuje -
Komentarz usunięty przez moderatora
Cytując twój wcześniejszy post: "Typowy polaczek jest typowy xD"
Zablokuj mnie i po sprawie :)