Aktywne Wpisy
Aguirre +1
Uprzejmie proszę, aby wszystkie onuce, rusofile a także zje...b..y od Olszańskiego, kamraci, sympatycy Brauna i Konfederacji zaplusowali ten wpis.
Niestety, czarne listy zostały wyczyszczone i znowu muszę oglądać wasze żałosne wysrywy. zaśmiecające tag.
A tak szybciutko sobie was zaktualizuje i obydwie strony na tym skorzystają: nie będę wam przeszkadzać w głoszeniu waszych głupot, a ja oczyszczę sobie tag, aby łatwiej przeglądać informacje.
Z góry dziękuje.
#ukraina #wojna
Osoby, które nie rozumieją,
Niestety, czarne listy zostały wyczyszczone i znowu muszę oglądać wasze żałosne wysrywy. zaśmiecające tag.
A tak szybciutko sobie was zaktualizuje i obydwie strony na tym skorzystają: nie będę wam przeszkadzać w głoszeniu waszych głupot, a ja oczyszczę sobie tag, aby łatwiej przeglądać informacje.
Z góry dziękuje.
#ukraina #wojna
Osoby, które nie rozumieją,
Od Policji dostałem kontakt do ubezpieczyciela samego ciągnika Ergo Hestia i innego od naczepy Warta.
Do którego powinnienem się zgłosić?
#komunikacja #kolizja #zgloszenieszkody
#analfabetyzm
"W Polsce BLS dostępna jest w zakładach ubezpieczeń: Aviva, Axa Ubezpieczenia, Concordia Ubezpieczenia, Ergo Hestia, Wiener (dawniej: Gothaer), PZU, UNIQA i Warta."
jak ktoras z tych to masz opcje ze zglosisz do swojego i oni sie zajma reszta
https://www.zglaszamstluczke.pl/pytania-i-odpowiedzi.html