Aktywne Wpisy
l4rv4shu +110
siedze se, fajka palke i patrze w dal, spac nie idzie.
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
ngfdfgdfg +2
Jak fachowo nazwać te odległość gwintu od łba przy wkręcie bo nie wiem co mam w sklepie gadać #kiciochpyta #remontujzwykopem
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Dziewicy
5 Ukoronowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
W lipcu, za wstawiennictwem św. Rity, modlimy się o nawrócenie wrogów Kościoła Katolickiego.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próbujesz zrozumieć czy bardziej chcesz pana Boga pod lupę wziąć i robić analizy żeby go wyjaśnić, rozebrać na czynniki pierwsze?
Wcale nie jest tak, że wstawiennictwo świętych jest po prostu uznaniem, że są w Niebie i mogą się modlić za nami, tak samo jak mu nawet na tym tagu modlimy się za siebie nawzajem.
Kult Maryi jako najważniejszej świętej jest oczywisty, gdy weźmiemy pod uwagę to, że urodziła Jezusa i całe życie za Nim
A modlić wg Bibli możemy się tylko do Boga Ojca przez Jezusa Chrystusa. Jak można pokładać ufnosc w człowieku tj w papieżu bo to on i jego szajka tworzy sobie na soborach dogmaty i doktryny. Dziękuję Bogu że otworzył mi oczy
Świętym. Jest każdy kto wierzy w Jezusa Chrystusa i Jego dzieło na Krzyżu tylko i wyłącznie przez Niego, on Daje świętość więc ja dziś też jestem świętym wg tego co mówi słowo Boże.
Słowo Boże jest jedynym autorytetem które mówi w co wierzyć
Obyś przed śmiercią zdążył się nawrócić i połączył kilka kropek, które pozwolą Ci dotrzeć do faktycznej definicji modlitwy, faktycznej definicji świętość oraz do tego, że bez Tradycji, którą odrzucasz nie byłoby Pisma, które cytujesz.
No niestety, ja takich dyskusji przeprowadziłem już kilka i na ogół ludzie wcale nie chcą się czegoś dowiedzieć, tylko przeforsować swój punk widzenia, siłą rzeczy są więc zamknięci na rzeczowe argumenty.