Aktywne Wpisy
Riiuku +55
Jesteś młodym singlem i masz do wyboru:
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak
OscarGoldman +23
Hej jedno-ślado-świry
Potrzebuje porady od czego zacząć z rowerem hybrydowym który jest trochę zajechany został kupiony dość tanio i wpadłem na pomysł że. To będzie mój mały projekt sam dla siebie chce go odnowić całkowicie tj. wymieniać powoli części aż zostanie tylko rama.
No i właśnie jak powinienem uderzyć z tym co jest najważniejsze a co mogę na samym końcu wymienić?
Plan i założenie mam takie że chcę po kilka części na raz iść nie mówię tu o wkładaniu w niego części z górnej półki ale takie z średniej jak najlepsza cena/jakość.
Dzięki za wszelkie porady !
Peace !(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@Loszka2224: 90% szans, że lepiej znaleźć coś nowego niż inwestować w stary rower, chyba, że to jakiś na prawdę fajny sprzęt był i/lub ma jakąś sentymentalną wartość
Komentarz usunięty przez autora
@panato: Cross to cross, a hybrydowy rower to inne określenie fitnessa, czyli roweru szosowego (szosowy osprzęt, karbonowy widelec) z prostą kierownicą.
Generalnie zadałeś pytanie w stylu - mam samochód, co w nim zmienić. Na to nie ma odpowiedzi.
Deore M6000 to bardzo fajna grupa do mtb (z tych niedrogich), ale jeżeli to jest cross to niżej masz turystyczne Alivio i Acera, które wcale nie są takie złe. No chyba, że chcesz szosowo to ogarnąć