Aktywne Wpisy
Czyste_Buty +3
Nie chcę robić z siebie mizogina, chama i prostaka (tych rzeczy się bardzo brzydzę)
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Chcialbym wejsc do ringu z sheeya i #!$%@? jej gonga na buzie a potem rozerwac spodenki z jej tłustej dupci i przeleciec analnie.. przepraszam ale to mnie tak podnieca, ze nie daje rady
#famemma
#famemma
Ogolnie mialam nie palić 3 dni po wyrwaniu zęba ale powiedzialam sobie, ze to idealna okazja do rzucenia tego okropnego nałogu i here I am! W ogole nie bylo ciezko :D najgorzej u mnie bylo z uzależnieniem fizycznym: wychodze z domu i ide na przystanek albo mala przerwa godzine po rozpoczęciu pracy.
Niestety jeszcze mam mysli typu "ale bym sobie teraz zapalila" - najczęściej kiedy sie nudze. Ale jestem twardaa! I wiem ze 15 dni to nie jest duzo, ale dla mnie to naprawdę cos i ciesze sie ze od ponad dwoch tygodni nie palilam i nie ciagnie mnie mocno.
Trzymajcie kciuki. Dzis pierwsza impreza, a wiadomo jak to jest przy alkoholu. Nie dam sie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#papierosy #rzucaniepalenia
@Tonietakkkk: zapal sobie, to przyjemne
Sam paliłem chyba 15 lat. Rzuciłem pewnego dnia bo szkoda mi było kasy. Po prostu, powiedziałem sobie, że od jutra nie palę i tyle. Nie palę chyba z 10 lat i żyję.
Co gorsza, papierochy strasznie mi śmierdzą jak gdzieś poczuję.