Aktywne Wpisy
wieszjo +2
O co chodzi z tym Patrykiem 2073? Że on nie chce do freakow wejść bo podobno są takie brudy na niego, ludzie mają podobno pozapisywane na dyskach jakieś rzeczy że to była by największą orka w internecie? XD
#famemma
#famemma
KarnetNaGlony +11
Na pewno zżygałem się doreklamówki ale co było potem
Morwan - Зола-Земля
ostatnio w ogóle nie mam czasu: ani na poznawanie nowej muzy, ani na przypominanie sobie wartych odkopania rzeczy. chciałem coś ruszyć z tagiem, zeby nie bylo tak licho, dlatego pomyslalem, ze zarzucę rzeczą o ktorej bardzo dobrze pamietam i w sumie czesto wracam
mam bliskiego ziomeczka, co slucha sporo post-punkow, ale no wiekszosc z nich mnie albo sie nie podoba albo w ogole nie grzeje. ogolnie jestem zdania, ze post-punk jest w #!$%@? nudny, nawet jesli sam gram w zespole post-punkowym xD NO ALE ZAWSZE JEST JAKIES ALE. i takim ale jest ukrainski zespol Morwan, ktory w #!$%@? mi sie podoba. mega klimakciarskie granie, calkiem oryginalne granie, bo ich wyczucie melodii czy kompozycje sa calkiem nietypowy. no i dobrze wyprodukowane. wydali w tym roku swietna epke, w zeszlym roku rowniez dali dobre gówno - nic tylko sprawdzac.
#postpunk #coldwave #muzyka