Wpis z mikrobloga

Co zrobic aby zwiekszyc zarost i wypelnic go na twarzy? Mam 25 lat i moj zarost to jakas padaka. Na policzkach pare twardych czarnych wlosow (wiecej na prawej niz na lewej stronie twarzy, co juz jest smieszne) brody i wasa nie moge zapuscic.

#broda #modameska #zarost
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ParanoidBumblebee: ja korzystam na głowę od października (+ finasteryd) i skutków ubocznych nie mam ale efektów też raczej nie (jakoś ostatnio wydaje mi się że mniej mi włosy wypadają) a od jakiegoś miesiąca zacząłem też stosować na brodę, praktycznie tylko wąsy i pod ustami, bo boki mam całkiem niezłe i wydaje mi się że już widzę pierwsze efekty w postaci baby hairs. Jakoś 1.5/2 butelki na miąc używam (loxon 5%),
  • Odpowiedz
@Vahn: jesteś jednym z tych, którzy myślą, że po dwóch tygodniach jest bujny zarost? bo poinformuje cię, że to tak nie działa, włosy na brodzie rosną falami i większość facetów musi tak z 1,5 - 2 miesiące wytrzymać zanim wszystko się wypełni i zacznie to jakoś wyglądać.
  • Odpowiedz
@Vahn: nic nie poradzisz musisz czekać i do kogo ty masz pretensje? Takie geny poczekaj jeszcze 5-8lat i powinieneś mieć pełny zarost. Minoxidil jeszcze ci go osłabi i na stare lata będziesz łaciaty jak krowa
  • Odpowiedz