Wpis z mikrobloga

Mirki #sprzedam
#xboxone z drobną wadą - pad rozłącza się po 20 minutach i trzeba grać na kablu ( + Gratis 40 kont z grami ) - 400pln
#nintendo #wiiu - 3 gry ( Zelda Windwalker , MarioKart8 , Poken Tournament ) - pełen komplet z opakowaniem + karta SD z grami odpalanymi przez loadine - konsola w pełni sprawna mało używana wersja czarna 32GB - 600pln

Dostawa 20pln kurier
Tylko wpłata na konto

#konsole #gry
  • 22
@nobrain: i na podstawie czego wnosisz, że to złodziej? Bo kupował każdą grę na innym koncie aby później łatwo je odsprzedać? #!$%@? z tym, że mogą to być konta za złotówkę. Sam miałem już kilka kont na których osobiście kupowałem gry wspólnie z kimś lub samemu aby odsprzedać w przyszłości grę.
Nadal nie masz prawa nazywać go złodziejem.
@Policjant997: handel kontami jest niezgodny z regulaminem microsoftu, konta czesto kupowane sa z kradzionych kart. kupuje gry za 5zl, dla mnie zwykly, pospolity zlodziej a ty nazywaj go jak chcesz albo nie nazywaj wcale.
@nobrain skoro jest złodziejem to dlaczego? Okrada twórców bo pozbawia ich zarobku? Tak samo jak ci co pożyczają grę od innych.
Dla mnie te konta też nie są w porządku ale nie nazywajmy ludzi kupujących je, złodziejami bo kradzież to całkowicie co innego.
@Policjant997: technicznie jest paserem. nie trawie tego januszowania kontami, nic z tym nie zrobie i na pewno op nie zmieni postepowania bo mu jakis random w necie tak napisal, ale zawsze bede pietnowal takie akcje.