Wpis z mikrobloga

cos jak wypasiony xplane11 z ortho4xp?

@cohontes: lepiej niż xp11 z najlepszymi addonami. Jedyne czego brakuje to 'betterpushback' - ale pewnie coś podobnego powstanie.

Ogólnie gra i latanie jest świetne. Jedynie brakuje nadal działających systemów. G1000 jest prawie w każdym samolocie GA a jednak prawie nic w nim nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż tyle, że Nexrad w nim działa chyba od wczoraj - w sumie
@cohontes: w sumie pytałeś jak gra wygląda a ja napisałem litanię o tym co mi się w niej nie podoba xD

Polska wygląda bardzo dobrze, ale jest pokryta w 99,9% autogenem. Fotogrametrią z trailerów bym się nie podniecał bo i ile ona z daleka wygląda super o tyle z bliska jest to rozpaćkana masa #!$%@? wie czego. Też wrzucałem chyba coś w #msfs bo jakiś dzban twierdził że to technologia z
@suqmadiq2ama: Robię, ale duże lotniska sobie odpuszczam - niech DD się bawi. Wczoraj zrobiłem modele budynków dla lądowiska w Turośni Kościelnej pod Białymstokiem (nie są super odwzorowane bo za mało fotek referencyjnych mam). Może jutro narysuję tekstury. Później planuję zrobić kolejne małe lądowisko - Lewickie pod Białymstokiem. I tak zamierzam powoli iść przez Suwalszczyznę i Mazury na zachód.
@suqmadiq2ama: no taki poniekąd mam plan. Tzn. zrobić jak najwięcej polskich lądowisk w klimatach lądowania niemal w krzakach. Na takich lądowiskach najczęściej budynków prawie nie ma lub jest ich bardzo mało dlatego mam zamiar zrobić je jak najbardziej szczegółowe. W screenie przykładowy model jednego z budynków w Turośni Kościelnej. W sumie jeszcze mam zamiar coś tam w hangarze dostawić ale nawet nie wiem co xD
newerty - @suqmadiq2ama: no taki poniekąd mam plan. Tzn. zrobić jak najwięcej polskic...

źródło: comment_1594636522EJNIN0Uvwoq2I8Fl8S1wUC.jpg

Pobierz