Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
jest kilka rzeczy których nie rozumiem wśród tzw przegrywów wylewających żale na typiary z tindera...

1. masz facjatę góra 6/10 to nie oczekuj zainteresowania od 9/10
2. top rewards for top players
3. jeśli dla laski tak ważny jest wygląd a ewidentne zalety charakteru już nie bardzo, to z jej facetem będzie najpewniej tak samo. I wcale to nie będzie szczęśliwy związek tylko raczej pusty więc nie wiem czemu psioczysz że cię taka nie chce skoro raczej powinieneś się cieszyć....
4. no chyba, że sam jesteś takim pustakiem to już totalnie cię nie rozumiem w takim razie
5. skoro masz swoje problemy i taką sobie mordę to szukaj po podobnych lochach. Nie możesz warzyć 100 kilo i brzydzić się na widok grubych bab bo to Twoja grupa docelowa. Nie lubisz grubych bab? schudnij
6. na tinderze nie wszyscy szukają ruchania. Moja koleżanka, niski grubasek ale przyjemna facjata 7/10, szukała miłości. Znalazła jakiegoś nieśmiałego normika o przeciętnej urodzie. Żyją sobie i są szczęśliwi
7. zmieniaj się dla siebie a nie dla loch
8. to co, tak się starasz, tak wiele z siebie dajesz żeby laska tylko ci 'dała'? to też jest puste. Nie umniejszaj roli kobiety do ruchadła. A jeśli laska sama umniejsza się do tej roli to olej ją. A jeśli lubisz takie to czemu się żalisz na swoje życie? Jesz gówno i smakuje gównem, ojej co za zaskoczenie..
9. polki to interesowne księżniczki liczące na szmalec?? no wynika to z kompleksów jaki ma też wielu polaków. Muszą mieć większy samochód niż sąsiada, większy talerz satelitarny i większy grill w ogródku. Polski kompleks który myślą, że wyleczą kasą i lansem na FB. Jaki typ, taka typiara. To problem i polek i polaków, #!$%@? kompleksy. Locha z którą się sparowałeś taka jest? Trudno, usuwasz i lecisz dalej z tematem. Niech jakiś janusz-prymityw który bije kobiety po pijaku ją sobie weźmie. Pocierpi, ale na dworze nie widać siniaków tylko piękne BMW wydojone na unikaniu podatków i jeśli to dla niej najważniejsze to to chyba najlepszy argument żeby ją olać
10. tinder jest jaki jest ale istnieją tam normalne laski. Po prostu może ich źle szukasz albo je olewasz. Napisz szczery opis że kasa to nie wszystko (o ile to prawda dla ciebie) czy cokolwiek w co wierzysz. Przynajmniej wiesz, że cokolwiek was łączy jeśli dała ci lajka
11. laska która ciągle szuka kogoś lepszego jest większym przegrywem niż ty. Bo ona nigdy nie będzie szczęśliwa. Przez pół życia będzie szukała kogoś lepszego, a jak już znajdzie to drugie pół życia będzie kminić czy nie było kogoś jeszcze lepszego, czy nie dała rady sprzedać się lepszej ofercie. Wiecznie niezadowolony babsztyl który traktuje siebie jak towar a miłość jak transakcję/inwestycję. TO JEST DOPIERO SMUTNE...
12. swoimi wysrywami tylko nakręcacie spiralę przegrywu. Coś niecoś do dziewczyn dociera z tego wysrywu który tu piszecie przez co zamiast dać szansę przegrywowi to mogą być bardziej uprzedzone do was

#przegryw #tinder #prawdaimity

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f05d1570494883b11f22a55
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt

[==============..........................] 36% (85zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 25
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Kurła waże powyżej 100kg i mam kobitę 53kg, a gęba hm kwestia względna jedne mówią że brzydka i moja że 10/10. Taka pomiędzy 8/10 a 9/10,
Dalej nie przeczytałem bo już to nie miało sensu.
Tinder jest do bani bo bazuje tylko na wyglądzie. Szybkie randki są lepsze.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: większość co napisałeś to prawda. Szczególnie punkt 1.
Faceci błędnie oceniają swój wygląd. Atrakcyjność ogromnej większości facetów mieści się w 4-6/10. 7 to już przystojniacy, 8 ciacha, 9 bóstwa, 10 top topów światowy.
Zakładając, że większość wykopków jest 5/10 (przeciętna) i biorąc pod uwagę obecną koniunkturę na rynku matrymonialnym może liczyć co najwyżej na panny <4,5/10 i takie są fakty i na to nie ma się co obrażać. Taki
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
1. 6 to dobra facjata i wcale nie znaczy, że trzeba sobie odpuścić 8ki i 9tki. Nie tylko facjata się liczy.
2. Top players to Ci, którzy grają na wysokim poziomie trudności i wygrywają, a nie EZ mode na kodach
3. generalizowanie i demonizowanie związków opartych na seksie
4. nie cieszę się, że mnie laska nie chce więc jestem pustakiem
5. jest wolny rynek i mogę być gruby i się brzydzić grubymi. Problem w tym, że sporo gymceli ma do wyboru tylko walenie i walenie ( ͡
  • Odpowiedz
No tak pół na pół bym powiedział. Zabawię się w adwokata diabła, bo sam miałem całkiem spoko doświadczenie z Tinderem, ale kilka rzeczy jest tu do zdementowania.

masz facjatę góra 6/10 to nie oczekuj zainteresowania od 9/10

@AnonimoweMirkoWyznania: Wielu z nich oczekuje dziewczyn na swoim poziomie atrakcyjności, a nawet takie ich nie chcą ( ͡°
  • Odpowiedz
@sralpies: @hell_awaits: Kilkunastu facetów tutaj przesłało mi swoje fotki do oceny jako kobiecie. Dodam że nie oceniałam wzrostu. Z tych kilkunastu facetów każdy był święcie przekonany że jest min 6,7/10 ale prawda była niestety inna. Prawie wszyscy z nich to 4 max 5. Nie wiem z kim się porównują ale wiem na pewno że wielu z nich ma bardzo zaburzony obraz samych siebie. To samo charakter. Każdy tu to uosobienie wrażliwości, romantyzmu i opiekuńczości. Jakie mamy zatem wpisy takich wrażliwych ludzi?
-C.psko to wszystko
-Ku.wa rezygnuje z wyścigu o c*ipe
-P0lki to lalki tylko do je.ania
Jeszcze pytasz takiego typa czy serio uważa to za wrażliwość to ci odpowiada coś w stylu:
To
  • Odpowiedz
Kilkunastu facetów tutaj przesłało mi swoje fotki do oceny jako kobiecie. Dodam że nie oceniałam wzrostu. Z tych kilkunastu facetów każdy był święcie przekonany że jest min 6,7/10 ale prawda była niestety inna. Prawie wszyscy z nich to 4 max 5.

@Snap-Dragon: bo źle skalują wygląd. Klasyczna przypadłość u prostych ludzi. Tak samo jak każda "ładna" kobieta, z którą się umówili to w ich mniemaniu 9, tak samo każdy przeciętny facet to jest 6-7, a 5 to już brzydal. 90% tu źle skaluje tak samo jak ocenia filmy na filmwebie. Podoba się? 9-10. Nie podoba się? 1-2. Tak samo jest tutaj. Ubzdurali sobie, że przeciętny mirek to jest 6-7.
Nie.
Jeszcze raz dla zainteresowanych:
4 - poniżej przeciętnej, czyli nalana twarz, galaretowata sylwetka, lub lekki brzuszek, lub boczki, ewentualnie zakola lub jakaś gówniana fryzura, ziemista lub trądzikowa cera, wory pod oczami, ubrania przypadkowo skomponowane, niskiego wzrostu (nie wszystko na raz, ale powiedzmy
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobrze prawisz, polać mu!

Trochę się wysiliłeś nad tym postem, ale do nich to nie dotrze, bo ludzie z tagu #przegryw to albo trolle, albo upośledzone umysłowo osoby, bo innego wytłumaczenia nie ma i żadne zadawane do nich pytania tu nic nie pomogą, jeśli mam rację z tymi dwiema opcjami powyżej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Ostry_Sens: Masz aspargera, więc wszystko wyjaśnia. Zamykam temat. Koniec dyskusji. Osoby autystyczne mają swój świat, więc już wszystko mam potwierdzone. Osoby z tagu przegryw to osoby chore psychicznie, upośledzone, albo trolle. Koniec dyskusji

• Odpowiedz
@Ostry_Sens: Najpierw się dokształć autystyky co to znaczy ad personam, a nje powtarzasz zasłyszane gdzieś słowa i żyjesz w urojonym świecie ;) ale masz autyzm więc Ci wybaczam, że masz swój świat

NIE ODPISUJ JUŻ
  • Odpowiedz
@smacznyy: Sam nie odpisuj. Będę robił co chcę szczególnie na złość tobie. Zamiast użyć jakichś kontrargumentów chociaż to tych moich słabszych tez to się czepiłeś Aspergera, więc jest to ad personam. Ja ci nie wybaczam, bo nie dość, że jesteś dzbanem to jeszcze chcesz dopiec ludziom i takich gadów trzeba tępić. Będę odpisywał ile będę chciał.
  • Odpowiedz