Hahha menela boli że jakis widz wypomina mu że sie jara ta motorynką dla dziecka i jeszcze odwraca kota ogonem bo mowi ze go dupa piecze hahah ty #!$%@? z przerosnietym nosem od klamania dupa to ciebie piecze bo ten kanał jak tak dalej pojdzie sie skonczy tylko kto cie przyjmie na budowe jak ty tylko oszukiwac potrafisz i kitrac sie z żuberkami. A i jeszcze jedno ci ktorzy bronią te ścierwo ludzkie i beda sie pruc pod tym postem to zwykle bite pały #kononowicz
@ryba9: Mexyk ma racje jakies gimbusy mu zazdroszcza ze kupil skuter i jedzi nim na wycieczki. Jaki jest inny powod wyzywania go ? Macie bol dupy ze widzowie wplacili mu kase na skutet
@ryba9: On na budowe smiechu warte. Przez lata nie potrafil na budowie sie utrzymac i wolal pety pod sklepami zbierac. Ani nic nie potrafi ani fizycznie nie potrafi #!$%@? lebiega . I kogo on chce oszukac .
@Oskar77: jest sto powodów zeby głosno o tym mowic jaki on jest ale wymienie tylko najwazniejsze: znecał sie nad wlasną matką, konfident, zaklamy frajer ktory od ludzi chce tylko wyludzic pieniadze jak np zbiorka na proteze czy nienarodzone dziecko, czlowiek z przerosnietym ego nieliczacym sie z nikim i z niczym itd itd
@ryba9: Byłes dla niego bardzo łaskawy w liczbie wymineionych faktow i w formie ich przedstawienia . Jak ci sie chce powymieniaj wszystkie FAKTY z zycia tego ponoc dobrego menela specjalnie dla bobolakow jeszce raz . Moze przynajmniej jeden przejzy na oczy . ( ͡°͜ʖ͡°)
@ryba9: A najlepsze jest to , ze bobolakow w ciula on robi i sie z nich smieje. I w ciska im kity, ze chce miec wlasny content itd itp . Mu sie nie chce zrobic pozadnego kontentu bo ma chroniczne wyuczone nirobstwo i tylko czeka na jałmuzne frajerow. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ryba9: Czego ty chcesz od najstarszego nastolatka w Polsce!? Ja też jak miałem lat naście jarałem się swoim Simsonem S51 :D Wożąc się nim po dzielni. A koledzy w swoich skuterach montowali audio nie wiem po co :D Jarek jeszcze nie na tym etapie. Jeszcze trochę i Mexicano menel osiągnie mentalnie 18 lat zda prawko i kupi sobie Opel Calibrę wtedy wam pokaże! xD W sumie do dzisiaj mam Komara w
#kononowicz
Jarek jeszcze nie na tym etapie.
Jeszcze trochę i Mexicano menel osiągnie mentalnie 18 lat zda prawko i kupi sobie Opel Calibrę wtedy wam pokaże! xD
W sumie do dzisiaj mam Komara w