Wpis z mikrobloga

Dlaczego ludzie są tacy #!$%@?? I to najbardziej na wykopie widać xD
Napisałem pod jakimś wpisem że nie szanuję ludzi, którzy robią masowo (np 6, 7, 8 i tak dalej) dzieciaki mimo że ich na nie nie stać, to już jakieś typy (pewnie proliferskie trolle, ale mniejsza z tym) się rzucają że jak to tak mogę atakować ludzi, którzy chcą żyć z dwójką dzieci XDDDD że dziecko to skarb i jak mogę komuś go odmawiać.

Co jest #!$%@?. Ha tfu.
#bekazpodludzi
  • 6
@Arveit: Eeee, skrajne przypadki używasz do generalizowania.
Znaczy tak, ludzie na wykopie są #!$%@?, ja też, ale no akurat w kwestii reprodukcji panuje tu spora zdroworozsądkowość. Na 100 osób, może znajdzie się kilka, które będą twierdzić, że robienie dużej ilości gówniaków bez zaplecza finansowego jest chwalebną rzeczą.
@Loputrs: ale nie napisałem, że wszyscy tacy są, tylko że tacy w ogóle są. Dziwi mnie, że ktokolwiek mógłby w swojej głowie wpaść na pomysł, żeby za wszelką cenę dać życie kolejnej żywej istocie, którą skazuje na życie w skrajnej nędzy
@t1dzej: oj już nie chodzi o to, a o ludzi, którzy mają jakąś chorą wizję i wszystko przeinaczają. Ja piszę, że nie popieram ślepego rozpłodu gdy kogoś nei stać, a chłop mi pisze "co masz do rodzin z dwójką dzieci".