Aktywne Wpisy
waro +146
Tynka02 +239
Dobra #!$%@?, to co sie na tym portalu ostatnio dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Jeszcze zbożowe ladacznice i pterodaktyle gody byłam w stanie zaakceptować ale od czasu jak na mikro cała wstążka to defekujące panie/ zoofilia pora powiedzieć sobie dość i opuścić ten upośledzony portal.
#moderacja to #!$%@? żart, ale niczym nasz rząd białek bez jajek wrzuci jakiegoś śmiesznego posta że dobrze jest, dobrze robią i uda że wszystko ok. Nie dość że
#moderacja to #!$%@? żart, ale niczym nasz rząd białek bez jajek wrzuci jakiegoś śmiesznego posta że dobrze jest, dobrze robią i uda że wszystko ok. Nie dość że
Napisałem pod jakimś wpisem że nie szanuję ludzi, którzy robią masowo (np 6, 7, 8 i tak dalej) dzieciaki mimo że ich na nie nie stać, to już jakieś typy (pewnie proliferskie trolle, ale mniejsza z tym) się rzucają że jak to tak mogę atakować ludzi, którzy chcą żyć z dwójką dzieci XDDDD że dziecko to skarb i jak mogę komuś go odmawiać.
Co jest #!$%@?. Ha tfu.
#bekazpodludzi
Znaczy tak, ludzie na wykopie są #!$%@?, ja też, ale no akurat w kwestii reprodukcji panuje tu spora zdroworozsądkowość. Na 100 osób, może znajdzie się kilka, które będą twierdzić, że robienie dużej ilości gówniaków bez zaplecza finansowego jest chwalebną rzeczą.