Aktywne Wpisy

#andruszkiewicz #konfederacja #polityka
Pewien mirek wrzucił taki post:
"
Najgorsze jest to #!$%@? okłamywanie siebie.
Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak
Pewien mirek wrzucił taki post:
"
Najgorsze jest to #!$%@? okłamywanie siebie.
Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak

mentari +582
Nowe #tvpis robi materiał i wiatrakach: no kręcą się i powstaje prąd. Czysto bez smrodzenia.
Prawaki:
Rozumiem, że powinni to zbilansować jakimś bezzebnym ekspertem, że kury się nie nioso przez wiatraki? Wtedy byłoby obiektywnie? Czy w ogóle o oze nie rozmawiać bo to temat tabu?
#bekazprawakow
Prawaki:
UUUUUU EKOPROPAGANDA REEEEEEEEEEEEEEEE
Rozumiem, że powinni to zbilansować jakimś bezzebnym ekspertem, że kury się nie nioso przez wiatraki? Wtedy byłoby obiektywnie? Czy w ogóle o oze nie rozmawiać bo to temat tabu?
#bekazprawakow

[[EU-CZ] Xiaomi Yeelight 5m LED Strip Light Set](https://bit.ly/2Dg8xw9) - Banggood
Cena: 32.99$ (130.2 zł) + wysyłka | Najniższa cena: 38.55$ dnia 31-01-2020
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
---------------
Kanał na Telegramie <--- dołącz jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia na bieżąco.
Grupa na Facebooku <--- dołącz jeśli chcesz widzieć jeszcze więcej promocji.
Jaką przesyłkę wybrać, aby nie otrzymać VAT-u?
- Banggood: EU Priority Line i Priority Direct Mail (PDM)
- Gearbest: Priority Line (PL)
Czy brać ubezpieczenie?
Jeśli płacisz za pomocą Paypala nie musisz dodatkowo brać ubezpieczenia. Jeśli nie korzystasz z Paypala warto wybrać tą opcje.
Czym płacić?
Najlepszą metodą płatności jest Paypal lub karta walutowa (np. Revolut) podpięta pod Paypala. Paypal oferuje 180 dni ochrony kupujących i w razie jakichkolwiek problemów możesz otworzyć spór i odzyskać swoje pieniądze.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi10 pro"
#chinskacebulaxiaomi