Wpis z mikrobloga

#pilkanozna #golgif #przemysleniazdupy

Czy tylko mnie wkurza, że po strzelonym golu piłkarz nie idzie najpierw zbić piątki z tym co miał asystę przy golu i w większości przyczynił się do strzelenia bramki najbardziej, tylko się obściskuje z jakimiś randomami? Przecież to jest takie niesprawiedliwe, eh
CXLV - #pilkanozna #golgif #przemysleniazdupy

Czy tylko mnie wkurza, że po strzelo...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CXLV Tak się wydaję że czasem ktoś inny dobiegnie do Ciebie szybciej i nawet nie masz okazji podbić i podziękować asystujocemu. Oni to rozumieją więc nie ma co się oburzać.
  • Odpowiedz
@CXLV: Bo jak każdy będzie na swojej połowie a piłka prawdopodobnie już jest na środku to sędzia może zagwizdnąć rozpoczęcie gry. Gdzieś widziałem filmik jak cała jedenastka robiła kołyskę w okolicach własnej ławki a rywale w tym czasie strzelali gola.
Szklanka_Mleka - @CXLV: Bo jak każdy będzie na swojej połowie a piłka prawdopodobnie ...
  • Odpowiedz
@Szklanka_Mleka: no rozumiem, że w tym przypadku co zapodałem, podbiegnięcie do Neuera mogło by być mało taktyczne (nawet w sensie oszczędzania energii), ale mógł chociaż zaklaskać w jego stronę i tak okazać szacunek, czy pomachać... cokolwiek.

Ale mnie to wkurza przy prawie każdym golgifie, choćby piłkarz od asysty stał kilka metrów dalej to i tak w 95% jest ignorowany albo traktowany jak każdy inny, który nawet w 0.01 nie przyczynił
  • Odpowiedz