Tak sobie dzisiaj przejrzałem wpisy w tagu #polityka i mnie bardzo wzruszyła postawa osób, które w pierwszej turze głosowały na Bosaka.
Jak można będąc w zgodzie z poglądami #konfederacja w ogóle rozważać głosowanie na Dudę? Przecież ten człowiek ma typowo lewicowe, prosocjalne poglądy jeśli chodzi p gospodarkę xd
Trochę kisne z tego, że ktoś nieistotne w sumie kwestie światopoglądowe stawia na pierwszym miejscu, a gospodarka to tam już chyj, mało ważne ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@pietrek3121: Przecież obecnie PO i Trzaskowski próbuje licytować się z pisem na rozdawnictwo. Pamiętam jak wyglądała gospodarka i rynek pracy za po, mam nadzieję że ci nieudacznicy nigdy nie wrócą do władzy.
@qaswe dla mnie wszyscy kandydaci to jest jakiś żart, albo poglądy oderwane od rzeczywistości albo granie pod publiczkę albo brak doświadczenia. Znowu muszę wybrać najmniejsze zło i dla mnie nim jest Trzaskowski, A tylko dlatego że PiS zniszczył mi moja ukochaną trójkę i się w-------m
Jak można będąc w zgodzie z poglądami #konfederacja w ogóle rozważać głosowanie na Dudę? Przecież ten człowiek ma typowo lewicowe, prosocjalne poglądy jeśli chodzi p gospodarkę xd
Trochę kisne z tego, że ktoś nieistotne w sumie kwestie światopoglądowe stawia na pierwszym miejscu, a gospodarka to tam już chyj, mało ważne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#bekazprawakow
Wybieram obu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1593883577dWq8UVzlS70vRinz7GpOLx.jpg
Pobierz