Wpis z mikrobloga

@Delfin17: Zarówno w jednym, jak i drugim przypadku warto kupić konto premium żeby progres w badaniu maszyn był zauważalny i żeby nie klepać bitew do usranej śmierci. Jeżeli pracujesz, to to nie powinien być astronomiczny wydatek w skali miesiąca - zwłaszcza, że często robią zniżki na zakup 3 lub 6 m-cy konta premium.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Delfin17: nie ma lepszej i gorszej.
WT jest bardziej symulatorowy, ten styl trzeba po prostu lubić.
Wot jest typowo zręcznościowy, czołgi mają życie (xD) i wydaje mi się że mniej przy nim trzeba myśleć.
Ja próbowałem się przekonać do WT, jak jeszcze była beta/alfa/cokolwiek to grałem w samoloty i było fajnie, ale jak w ciągu ostatniego roku kilka razy próbowałem pograć czy to w czołgi, czy samoloty to nie potrafiłem się
@Delfin17: kończy mi się konto premium i wracam do WoT. W WT nie grałem dwa lata i teraz od dwóch miesięcy gram i nie podoba mi się kilka rzeczy. W WoT grałem chyba 5 lat temu ostatnim razem :)
@patrol798: Jestem tak jakby weteranem World Of Tanks. Po ponad 9 latach gry w Wota, w pełni mogę powiedzieć, że War Thunder jest lepszą grą. Nie chodzi mi o porównywanie gier (wot gra zręcznościowa, wt bardziej symulator), ale o społeczność, uczucia towarzyszące podczas prowadzenia pojazdu itd. Ostatnio przeszedłem całkowicie na WT (wcześniej pogrywałem trochę, ale wot to była main gra) i naprawdę WT staje się niezłą gierką jeżeli poświęcisz jej czasu