Aktywne Wpisy
Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
LordMrok +1237
#kononowicz #patostreamy
Najlepiej pokazuje jego osobowość - zwykłe zachowanie. Jak pojawia się ktoś kto prowadzi normalne życie, ma normalną rodzine to ewidentnie to bardzo mu imponuje, widac doskonale po nim (po Andrzejewskim również), że chcieliby prowadzić normalne życie, ale nie są w stanie.
Co do tego, że
Po części masz rację, nitro mu już takie spustoszenie w organizmie zrobiło, że faktycznie ma problemy zeby mysli w odpowiednie słowa ubrać, ale dalej będę się upierał przy stwierdzeniu, że jest zakochany w sobie.