Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Nostronych buszował po Ameryce Północnej jakieś 92-91 mln lat temu. Ważył około tony, na stojaka miał 3-3,5 metra wysokości, od ogona do pyska miał jakieś 5-6 metrów. Odkryto m.in. zęby przedstawicieli tego gatunku, wskazujące na to, że nostronychy lubiły roślinki.
Z ciekawostek, uważa się, że to jeden z bardziej bazalnych (czyli w skrócie: najwcześniej oddzielonych na drzewku filogenetycznym) gatunków terizinozaurów.
Autor(ka): tutaj.
#paleontologia #dinozaury #paleontologiaboners #paleoart #zwierzaczki #ciekawostki
źródło: comment_1593789966O2xThfnr9SXdUQAAmQLMJj.jpg
PobierzNie bądź taka, daj dziobaka.
źródło: comment_1593801448Dr11Mtdl4kntRUtaihIfmz.jpg
Pobierzźródło: comment_1593855348i8363dmVdlXK7F0igRFRCI.jpg
Pobierz