Wpis z mikrobloga

To jest HIT - mieszkam w 100 tys. mieście w którym znalezienie szafki - biały połysk lub szary połysk front - korpus biały z cokołem - nie realne do znalezienia xD najlepsze ze czas oczekiwania od tygodnia do 4 xDDD Czy jest jakiś kryzys na rynku takich przedmiotów czy po prostu tak jest od zawsze?

Najlepsze że potrzebuje 1 takiej szafki 80 cm pod zlewozmywak po prostu do gospodarczego pomieszczenia xD

p.s #!$%@? się że Polacy nie mają gustu i że śmierdzi u nas brakiem "designu" tymczasem ku*wa u nas nie ma takich przedmiotów w sklepach - sam kicz i gówno - byłem w Black Red White to złapałem się za głowę jakie zestawy kuchenne mają - dramat.

p.s.2 Byłem w Abra Meble - znalazłem szafke pod zlewozmywak z serii NOWOŚĆ SIENA - chciałem kupić okazało się ze korpus biały tylko - mówię okej - po chwili przychodzi Pani z białym frontem ryglowaną rynienką na około i mówi że tylko taka jest i czy pasuje ale biały mat... xDDDDD No podoba mi się - CUDOWNIE :D smak roku 2000 aż mi się przypomniał bo miałem identyczne w starym mieszkaniu. :D

#pytanie #pytaniedoeksperta #gorzkiezale #meble #remontujzwykopem #remont #brw
Reinspired - To jest HIT - mieszkam w 100 tys. mieście w którym znalezienie szafki - ...

źródło: comment_1593705289LHXWT4ROlARKWlFefCxgzE.jpg

Pobierz
  • 8
@Argonix: ale nie chodzi nawet o moje widzimisię to co jest przedstawione na ekspozycji jako NOWOŚĆ nawet nie leży na magazynie rozumiesz? :DDD tak jak byś prowadził sklep #!$%@?ł sklep ekspozycją najnowszą a potem na pytanie czy jest dostępna - byś odpowiadał tak - za 4 tygodnie :D przypomina mi się anegdotka jak babka prowadząca sklep kupywała co tydzień 5x setek zamiast wziąć 25 po niższej cenie - ale #!$%@? była
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Reinspired: w BRW, Bodzio, Agacie i innych podobnych, meble zawsze były na zamówienie. Coś tam mają magazynie, ale nigdy to jest to czego akurat potrzebujesz. :)
Jedyny meblowy, który znam i ma 90% mebli na magazynie to Ikea.
@Reinspired: a co byś chciał? Jeden sklep ma szafkę 80cm, drugi 75, trzeci 70, czwarty 85?

Wiadomo, że nikt nie jest debilem, i nie trzyma wszystkich rozmiarów i w każdym kolorze w magazynie bo koszt magazynowania będzie większy niż marża.
Od bardzo dawno jest tak, że większość na zamówienie. Nawet standardowe kolory i rozmiary.
Nie wiem w czym ździwko. Chyba pierwszy zakup w życiu.
@Reinspired: kanapy, stoły, okna, rolety, szafki na buty, drzwi. Nie wiem co jeszcze dopisać ale wiedz, że wszystko jest na zamówienie.
Jeden chce taki kolor, klamki, wypełnienie płyty, piankę i tak dalej ;-)

Jak chcesz coś od ręki to musisz patrzeć meble z opisem "Dostępne od ręki".
Pamiętam, najdalsze wspomnienie z zakupów to okolice 2000 roku i też musiałem czekać.