Aktywne Wpisy
dupox +56
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
co jeszcze ciekawsze dowiedziałem się też, że robię już którąś zapowiedź tego wpisu xDDD
Dla mających ból dupy, że być może wyciągam już 1000$ miesięcznie: póki co wpadły grosze. Możecie spać spokojnie.
A teraz dla zainteresowanych. Miałem nadzieję, że chociaż 10 osób będzie zainteresowanych, a tu proszę. Pytałem ponieważ chciałem prowadzić dzienniczek amatora (dopóki stocki mi się nie znudzą). Wrzucam zdjęcia od 2 miesięcy i 2 tygodni. Póki co ilość pobrań rośnie. Zainteresowani mogą zobaczyć za miesiąc czy trend się utrzymuje. Ostatnio shutterstock obniżył jeszcze bardziej zysk ze sprzedaży w związku z czym nie rośnie on na proporcjonalnie do ilości sprzedanych zdjęć.
Zdjęcia w bazie mogą zostać sprzedane wiele razy. Ceny zależą najczęściej od abonamentu kupującego. Najczęściej są to grosze :) kwoty w podane w USD.
ps: jeżeli chodzi o depositphotos to konto założyłem tam tydzień temu. Chociaż w statystykach już jest od kwietnia.
#stockowywykres
#grammarnazi
jeśli mówimy o rzeczach policzalnych to raczej liczba, nie ilość.