Aktywne Wpisy
maikeleleq +40
Jeżeli między mężczyznami i kobietami nie ma zasadniczych różnic, to dlaczego to mężczyźni rządzili światem przez 99% istnienia ludzkości? Tak się akurat zawsze składało przez przypadek?
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
co jeszcze ciekawsze dowiedziałem się też, że robię już którąś zapowiedź tego wpisu xDDD
Dla mających ból dupy, że być może wyciągam już 1000$ miesięcznie: póki co wpadły grosze. Możecie spać spokojnie.
A teraz dla zainteresowanych. Miałem nadzieję, że chociaż 10 osób będzie zainteresowanych, a tu proszę. Pytałem ponieważ chciałem prowadzić dzienniczek amatora (dopóki stocki mi się nie znudzą). Wrzucam zdjęcia od 2 miesięcy i 2 tygodni. Póki co ilość pobrań rośnie. Zainteresowani mogą zobaczyć za miesiąc czy trend się utrzymuje. Ostatnio shutterstock obniżył jeszcze bardziej zysk ze sprzedaży w związku z czym nie rośnie on na proporcjonalnie do ilości sprzedanych zdjęć.
Zdjęcia w bazie mogą zostać sprzedane wiele razy. Ceny zależą najczęściej od abonamentu kupującego. Najczęściej są to grosze :) kwoty w podane w USD.
ps: jeżeli chodzi o depositphotos to konto założyłem tam tydzień temu. Chociaż w statystykach już jest od kwietnia.
#stockowywykres
Wystarczyło napisać łączną kwotę gdyż reszta nikogo nie interesuje.
np. sztampowy motyw faceta rozrywającego koszulę, gdzie pod spodem ma biały t-shirt możesz sprzedać w takiej formie i nałożyć na t-shirt kilkadziesiąt flag różnych państw, symboli, albo modną ostatnio tęczę LGBT. Możesz tak zrobić z
@m0rgi: mnie interesuje, twoja teza została obalona.