Wpis z mikrobloga

Słuchaj Lordzik, ja tam ogólnie staram się być wyrozumiałym człowiekiem i na pewno nie przejmuję się tym czy jakiś patus odpali czy nie, za poważny na to jestem. Ale większość wykopków już tak wyrozumiała nie będzie, jak będziesz walił w ch... to ten tag zamieni się w kłębowisko jadowitych żmij i dzikich węży. Wykopek wybaczy ci jeden lub drugi nudny strim ale jeśli będziesz OSZUKIWAŁ wykopka, rzuci ci się on do gardła niczym rozwścieczony pitbull. Będzie zgłaszał cię do różnych instytucji, stalkował twoją rodzinę, umieszczał ogłoszenia z twoim wizerunkiem i nr telefonu na gejowskich stronach p---o lub jakichś forach sado maso. Wez sobie usiądź chłopie i na spokojnie się zastanów, czy chcesz robić te strimy czy nie, jeśli cię to przerasta to sobie zawczasu odpuść, bo widzę że masz już tutaj swoich psycho anty fanów. Ja cię nie straszę tylko mówię jak jest.
#dwapalcewnatalce #patostreamy #danielmagical
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzikiOrangutan: ale zluzuj trochę z tą wykopkową megalomanią, to strimer a nie piesek na usługi wykopu, a telefon na gejowskim portalu to nie koniec świata, Barnej przeżył to i @Lordzik przeżyje te kilkanaście (kulturalnych) telefonów
  • Odpowiedz